horoszkóp

Kelemen Anna szeret kezdeményezni

2006.03.20. 09:47
A Playmate saját bevallása szerint sokszor fut lukra: a bejövős pasik vagy melegek, vagy legalább biszexek. A macsók nem az esetei, a többiek meg nem merik megszólítani, nekik testbeszéd útján üzenget.

A másfél millió forintos bébi saját bevallása szerint a művész férfiakra bukik, de peches: meleg vagy biszex fiúkat néz ki magának - írja a Színes Bulvár Lap. Kelemen szerint a művészek és a melegek rokonlelkek, ezért lehet, hogy ilyen gyakran sikerül beleválasztania, de ha kétségei vannak, azért általában rákérdez, mert az őszinteséget szereti.

Klikk a képre!

A Playmate úgy véli, mivel a társadalom egyre nyitottabb a szex terén, nincs ebben semmi ciki, és ezért egyre több a biszex ember, bár az ókori rómaiakhoz képest még sehol se vagyunk.

Dumával megfőzhető

A modell szorgalmasan keresi az igazit, de úgy tapasztalja, tőle még a macsók is félnek. Ezért gyakran kénytelen ő kezdeményezni, és hogy ne tűnjön túl rámenősnek, a testbeszéd jeleivel próbálja bátorítani a pasikat. A macsók egyébként nem igazán érdeklik, ő inkább a pasik szövegét tartja nyerőnek, de úgy figyelte meg, hogy őt már nem merik megszólítani a férfiak. Ilyenkor ő veszi kézbe az irányítást: úgy alakítja a helyzetet, hogy a kiszemelt közelébe kerüljön, de a srác higgye csak azt, hogy ő szedte fel a Playmate-et.