Kanye Westet lebuzizta a South Park

2009.04.10. 16:36
A zenész-producer-makkoscipőtervező az utóbbi hetekben valamiért állandóan heteroszexualitását bizonygatja, ezek után nem csoda, hogy a South Parkban megkapta a magáét.

A sorozat csütörtökön adásba került részében feltalálják a Világ Legjobb Viccét, ami persze annyira borzalmas, hogy már szinte tényleg jó. Bár szó szerint lefordíthatatlan, de kicsit egyszerűsítve úgy adható vissza, hogy ha valaki szereti a halrudacskákat, akkor az halbuzi. A viccet természetesen mindenki érti, kivéve a rappert, akinél a „buzi” szó automatikusan kiváltja a tiltakozást, miszerint ő nem az. Akkor se, ha valójában szereti a halrudacskákat. És akkor se, ha valóban férfi, és férfi létére is bármikor örömmel vesz a szájába halrudat.

„Hé haver, én zseni vagyok, értem?! A világ legtehetségesebb zenésze! Ha buzi volnék, tudnék róla!” – hisztizik a rajzolt Kanye egy tévés interjúműsorban, miután a műsorvezető is megpróbálja megértetni vele, hogy a viccben nincs semmi személyes, főleg nem a nemi orientációjára irányuló célzás. West kikéri magának a halbuziságot, orvosi szakvéleménnyel támasztva alá, miszerint neki nincs kopoltyúja, tehát nem hal, majd kétségbeesett – és eredménytelen – kísérleteket tesz, hogy próbálja megérteni, mi köze a halrúdnak a halbuzisághoz. Az epizód végén aztán Cartman kiselőadásából döbben rá a túlméretezett egó veszélyeire, majd beismeri, mégiscsak igaza lehet a közvéleménynek, és boldogan elúszik a naplementébe egy csókos szájú aranyhallal.

Nem, nem, nem

A nembuzi rapper valószínűleg már rég megbánta azt a nyilatkozatát, amiben azt bizonygatta, a meleg férfiak értenek igazán a divathoz. Mivel maga is kipróbálta magát a szakmában a Louis Vuittonnak tervezett randa makkoscipőkkel, már hiába villantott egy robotharcos külsejű barátnőt, ezzel nem sikerült meggyőznie a kétkedőket. Ezért azóta is folyamatos tagadásban van, tehát egyelőre esze ágában sincs elúszni a naplementébe egy csókos szájú hallal.

Blogjában West persze azonnal reagált a rajzfilmsorozat froclizására, és igyekszik jó képet vágni hozzá: „Kicsinált a South Park tegnap éjjel, és tök vicces. Persze bántó rám nézve, de hát mit várhatunk a South Parktól!” Ezután hosszasan ecseteli, hogy túlhabzó egója valójában önvédelmi célokra szolgált, amíg nem volt elég sikeres és senki sem hitt benne, de már dolgozik rajta. „Hosszú út áll még előttem, míg elhiszik rólam, hogy nem vagyok akkora faszfej, de rajta vagyok a változtatáson!”