horoszkóp

Kapócs Zsóka októbertől rádiózik

2006.09.29. 10:09
Októbertől megújul a Danubius Rádió reggeli műsora. Három új hanggal bővül a stáb, mostantól Majka, Ábel Anita és Kapócs Zsóka ébreszti a hallgatókat Lovász úr mellett.

Megújuló műsorelemekkel és új arcokkal jelentkezik a Danubius Rádió reggeli műsora. A rádióhoz igazolt három új műsorvezető Majka, Ábel Anita és Kapócs Zsóka.

A lányok váltásban lesznek

A korábban Reggeli Triós néven futó műsor, október 2-tól Danubius Csili néven jelentkezik majd reggelente. Ábel Anita és Kapócs Zsóka váltásban lesz Majka és az átmentett Lovász Úr műsorvezető társa.

Elfogyott az energia

A Danubius reggeli adásának korábbi műsorvezetői Lilu és Sebestyén Balázs szeptemberben távoztak az adótól. Lilu azzal okolta a távozást, hogy elege van a korán kelésből. Megköszönte, hogy esélyt kapott a rádiónál, mert mindig is szerette volna kipróbálni magát a műfajban, de az átszervezéssel való újításokat már nem tudta vállalni. Lilu hozzátette, nagyon nehezen szánta el magát a távozásra, de nem lenne már energiája ahhoz, hogy egy új csapattal összeszokjon.

Sebestyén Balázs a Velvetnek azt nyilatkozta, fájó szívvel, de el kellett jönnie a rádiótól. "Nem kaptam meg azt a mozgásteret, amit szerettem volna. Szerettem volna beleszólni abba, hogy hogyan nézzen ki a műsor, szerettem volna belenyúlni a hangvételébe, és sajnos ebben nem értettünk egyet a vezetőkkel".