horoszkóp

Bryan Adams 200 ezer emberrel lépett kapcsolatba

2007.07.01. 11:28
Rúzsa Magdi ezúttal cipőben lépett fel; Bryan Adams biztosra ment, csak a jól ismert slágereit adta elő: 200 ezer nézője volt a Kapcsolat koncertnek.

Bár nem született nézőcsúcs, így is mintegy 200 ezren élvezték szombat este az 56-osok terén (a volt Felvonulási téren) a T-Mobile 11. Kapcsolat koncertjét, amelynek sztárjai Rúzsa Magdi és a kanadai Bryan Adams volt - jelentette az MTI. A koncert ideális időjárási körülmények között kezdődött Szekeres Nóra, a TV2 és Abaházi Csaba, a Danubius rádió műsorvezetőinek hangulatteremtő felkonferálásával.

Rúzsa Magdi fél hétkor lépett színpadra, mintegy egy és negyedórás koncertet adott világslágerekből, kedvenc külföldi előadóitól és legújabb saját dalaiból, illetve zenésztársainak számára írt szerzeményeiből. Megérdemelten nagy sikert aratott, amely nyilván az Eurovíziós dalfesztiválon elért sikerének is szólt. A Blikk információi szerint az énekesnő megköszönte a közönségnek, hogy ő képviselhette hazánkat Helsinkiben.

Bryan Adams

A 48 éves Bryan Adams - aki máltai és ciprusi koncertjei után érkezett Budapestre - negyed kilenckor kezdte a koncertet és a két ráadással együtt csaknem kétórás volt a programja. A kanadai énekes pályafutásának 25. évfordulójára megjelent Best of lemezének dalaiból énekelt. Ő maga is kitűnő hangulatban volt, s ez átragadt a közönségre is. Bryan Adams állítólag soha ekkora közönség előtt nem lépett színpadra - hangsúlyozta egyebek között T-Mobile kommunikációs igazgatója, Liptay Gabriella az MTI-nek nyilatkozva. Azt is megjegyezte, hogy Rúzsa Magdi felnőtt a világsztárhoz, s mint a plakátok is hirdették, a megasztár és a világsztár jól egészítették ki egymást a Felvonulási tértől a Hősök teréig hömpölygő tömeg előtt.

Nézőszám becslésére sem ő, sem a helyszínen tartózkodó rendőrök nem vállalkoztak. Nem hivatalos közlésük szerint 150 ezren lehettek, más források 200 ezer embert említettek.