horoszkóp

Kapócs Zsóka tagadja az eljegyzését

2007.10.31. 13:42
Nem kíván nyilatkozni az állítólagos titkos eljegyzésről Kapócs Zsóka. Az erről szóló híreket megalapozatlannak nevezte, feljelentőink szerint viszont már a gyűrűvásárlás is megtörtént, igaz, Kapócs később állítólag visszavitte az eljegyzési ékszert.

Kamarás Iván a legnagyobb titokban eljegyezte Kapócs Zsókát - írja címlapján a mai Blikk. A lap nem nevezi meg forrását, így mi is megkérdeztük a színésznő-műsorvezetőt, igaz-e a hír: "Megalapozatlan a hír, nem kívánok nyilatkozni az ügyről" - mondta szűkszavúan Kapócs Zsóka, aki úgy látszik, tartja magát ígéretéhez, hogy magánélete alapvetően tabu.

Gyűrűvásárlás és balhé

A Velvethez az elmúlt napokban viszont két feljelentés is érkezett, amelyből arra lehet következtetni, Kapócs Zsóka és Kamarás Iván esküvőre készülnek, legalábbis az eljegyzési gyűrű beszerzéséig már eljutottak. Eladó nevű feljelentőnk egy, a Mammutban található ékszerboltban szúrta ki a párost: "Pénteken Kapócs Zsóka egy ékszerüzletben nézelődött és válogatott. Pár óra múlva Kamarás Iván is feltűnt, aki szintén ugyanabba az ékszerboltba ment be és valamit becsomagoltatott" - számolt be a szemtanú. Másnap újabb feljelentés érkezett, amely szerint Kapócs Zsóka hangos balhézás közepette visszavitte a korábban kiválasztott gyűrűt. Mi akkor is megkerestük a színésznő-műsorvezetőt, aki csak annyit mondott: ne kelljen már minden baromságról nyilatkoznia.