Havas Henrik reggel kiosztotta Karsai Zitát. Lapátkezű rondacsizmásnak nevezte. A Sztárok a jégen versenyzõje azonban szarik rá.

Karsai Zitának lapátkeze van, a csizmája ronda és ciki, a hangja rekedtes, a médiában esélytelen - jellemezte Havas Henrik a Sztárok a jégen szereplőjét, akit azért hívtak a tv2 reggeli műsorába, mert négy éve nincs pasija. Havas szerint a súlya sincs rendben, és a jégen csúszkálása is gáz. Liptai felhívta Havas figyelmét, hogy neki sincsen bájos, csicseregõ hangja mégis itt dolgozik. Erre a mûsorvezetõ csak annyit reagált: "mert magának van hátszele."    

Karsai Zita és vidéke!

Karsai Zitát nem rázta meg a taplóság. Mint a Velvetnek kifejtette: "Nevettem, mert keményebbet is kaptam már. Engem csak azt tud megbántani, akit szeretek. Akit nem szeretek, azt mond amit akar, leszarom. Ha minden ilyennel foglalkoznék, nem maradna semmire sem idõm. Pontosan tudtam, hogy provokálni fog. Hogy az én csizmám milyen csúnya, az eltörpül amellett, hogy most halt meg a Kaszás Attila. Vannak fontosabb dolgok ennél. Mindenkinek joga van kimondani, amit gondol, nekem sem tetszik a cipõm, de nem a Havas miatt. Csak akkor van gáz, ha már én sem nevetek, de akkor kinyitom a pofám. Ha bántó lett volna, akkor abból már botrány lenne."