horoszkóp

Südi táncol, Karsai ugrál, de egyikük se talál pasit

2007.09.01. 20:22
Önök csak azért akarnak sztárok lenni (ha), mert nem tudják, hogy akkor nem találnának maguknak pasit, és mert a sztárok határozottak, ellentétben a nem sztárokkal. Vagy valami ilyesmi. Südi és Karsai mindenestre a sztárságot hibáztatja, amiért nem találnak maguknak férfit. Pedig idejük se lenne, hiszen iskolát nyitnak. Ja, és Südit azért akad ki ölelgesse.

Vajon a táncosoknak nehéz csak párt találni vagy ez egyfajta sztárbetegség? Most mindenesetre a parkett két ördögét vesszük górcső alá, akik bár nem tartják egymást konkurenciának, mégis mindketten saját tánciskolájuk megnyitóján fáradoznak éppen. Südi Iringóról és Karsai Zitáról van szó, mivel ők azok, akik az elmúlt nyári hónapok alatt a legtöbbet panaszkodtak arról, hogy nem találnak maguknak párt.

Nem is szingli, beee

Persze nyár volt és uborkaszezon, valamiről viszont kellett cikkezni, így lehet, hogy az egész nem is igaz, csak úgy mondták, mert épp nem tudták másról kérdezni őket az újságírók, azzal a címmel meg mégse lehet újságot eladni, hogy tánciskolát nyit XY. Ezek szerint. A napokban mindennek ellenére feljelentették nálunk Südi Iringót, hogy látták a huszadikai parádé alatt andalogni egy fiatalemberrel.

"Huszadikán a révületes Air Race-en a nagyon apró, pink felsőbe bújt Südi Iringó állt mellettem a kedvesével, szóval nem kell megijedni, most éppen nincs egyedül! Én sem vagyok egy sudár jegenye (158 cm), így meglepett, hogy Iringó magas sarkú cipőben alig volt nálam magasabb, pedig én papucsban hódítottam" - írta Eurocica. Erről a dologról a táncosnő azonban már nem nyilatkozik olyan lelkesen, mint arról, hogy mennyire félnek tőle a férfiak.

Cicababa vs szingli

Ez akár érthető is lenne, hiszen az RTL Klub üdvöskéje szerint, ha bevallja, hogy van valakije, azt a lapok máris óriási, mindent elsöprő szerelemként aposztrofálják, és akkor milyen ciki, ha a kapcsolat nem éli meg a két hetet se. Legalábbis nekünk ezt mondta, mielőtt ránk vágta a telefont. Ez rendben is van, de vajon miért nyilatkozza mindegyik, a tévéképernyőn kétszer átmenő sztár, hogy tőle félnek a férfiak és ezért nem találnak partnert maguknak? A pasik meg miért nem mondják, hogy tőlük félnek a nők? Például a Bochkortól én tuti féltem volna (sic!).

Arról nem is beszélve, hogy ugye egy táncosnő, ha más nem, legalább is hajlékony, fel tudja emelni a lábát egészen döbbenetes magasságokba, és egyéb trükkökre is képes lehet, amit valószínűleg tudnak értékelni a férfiak. Ám Südi Borsnak adott nyilatkozata szerint a pasik csak a nem túl strapás cicababákat választják, tehát hölgyeim, önök vagy Südi Iringók, vagy cicababák, vagy nincs partnerük.

Karsai nem köszön

Ott van aztán Karsai Zita, a másik csatorna táncosa, akiről ugyan az idén nyáron már az is megjelent, hogy megtalálta az igazit, de aztán mégsem, merthogy tőle is rettegnek azok a szegény, ijedős férfiak. Róla ugyan nem kaptunk olyan feljelentőt, miszerint látták volna más pasival, mint az őt lelkesen, pusztán barátilag kísérgető Havas Henrikkel, aki anyagilag támogatja nagyszabású tervei létrejöttét, viszont az kiderült, hogy térdműtéte ellenére máris gyúrni jár.

"Csütörtökön kora délután Karsai Zitával volt szerencsém egy levegőt szívni a Megafitness konditermében” - jelentette állítólag fejcsóválva Szajuri. – „Először nem ismertem fel, magasabb, mint gondoltam. Viszont nagyon el lehet szállva magától, ugyanis edzés után, az öltözőbe lépve nem köszönt nekem, egyszerű halandónak."

És interjút se ad szívesen

Hát ebben lehet valami, legalábbis nekünk se könnyen adta be a derekát a sztár, aki amúgy is a túl sok interjút okolja a fáradtságáért. Aztán sikerült vele beszélnünk három szót, két próba közötti szünetben. Kicsit hadarva, nagy kegyesen azt nyilatkozta, hogy naná, hogy jár gyúrni, hiszen például szombaton már fellép az m1-en, tehát muszáj neki. „Ez nem jelenti, hogy nem fáj a lábam, de próbálok alkalmazkodni és gyógytornára is járok.”

A művésznő a nagy rohanásban azért azt is elárulta, hogy bár még nem tudja, mikor nyit meg a tánccentruma, de egyre jobban áll, igaz, nehéz neki mindent egyedül csinálnia. Ennek ellenére tényleg nem konkurenciája Südinek, mivel a Szombat Esti Lázas lány versenytáncot fog oktatni, ő meg nem. Sajnos arra nem jutott idő, hogy tánchoz esetleg inkompetenseknek is elmagyarázza, mi a különbség tánccentrum és tánciskola között, így csak feltételezzük, hogy ő inkább mozgáskultúrát fog okítani, míg Südinek marad a tangó.

De legalább szingli

Mikor a szerelmi részhez érnénk már tényleg halljuk, hogy nagyon mennie kéne, így csak megerősíttettjük vele, hogy tényleg nincs senkije. „Nincs senkim” – mondja és leteszi a telefont. Tényleg nehéz a sztárok élete, nincs mese.