horoszkóp

Stohl: drukkoljanak Kaszás Attilának!

2007.03.20. 09:55
A Nemzeti Színház színészét tegnap este kórházba szállították agyvérzéssel. Stohl kísérte be Kaszást, aki azóta is az intenzív osztályon fekszik. A színész állapota válságos, ezért Stohl mindenkit arra biztat, hogy drukkoljon Kaszásnak a felépülésért.

A Tizenkét dühös ember című előadás előtt, hat óra után nem sokkal lett rosszul Kaszás Attila színművész, aki elvesztette az eszméletét, ezért azonnal kórházba szállítottak a Nemzeti Színházból, írja az Index. Horváth Orsolya, a színház sajtóreferense elmondta, a színész az intenzív osztályon fekszik, állapota stabil. Mint mondta, a rosszullét váratlanul érte a Nemzeti Színház társulatát, mivel a színész szemlátomást ragyogó egészségnek örvendett.

Agyvérzést kapott, a mentőben újraélesztették

A negyvenhét éves Kaszás Attilát a mentőszolgálat rohamkocsijában újra kellett éleszteni. Jordán Tamás, a Nemzeti Színház igazgatója a Napkeltében elmondta: a Kaszás Attilát a kórházba bekísérő Stohl Andrástól úgy tudja, hogy a színész agyvérzést kapott.

Stohl nem nyilatkozik

Stohl a Velvet megkeresésére elmondta, nem szeretné, hogy vele foglalkozzanak. Javasolta, hogy inkább mindenki Kaszás Attila gyors gyógyulásáért szorítson. "Természetesen most is bemegyek hozzá a kórházba. Nagyon rossz állapotban van, de további információért, inkább Jordán Tamást hívják."

Az elmaradt darabban Kaszás Attila a negyedik esküdtet játssza olyan színészek mellett, mint Sinkó László, Trokán Péter, Kulka János és Garas Dezső.