horoszkóp

Az orvosok is csak imádkoznak Kaszás Attiláért

2007.03.23. 11:44
Az orvosok már csak imádkoznak az agyvérzést kapott Kaszás Attiláért, hiszen az ilyen betegek többsége soha nem ébred fel a kómából. Egy csodadoktor kozmikus energiával gyógyítaná meg a színészt, de nem engedik be az orvosok a kórterembe.

A hirtelen és súlyos agykárosodást szenvedett betegek többsége soha nem ébred fel a kómából. Ezt Csókay András, a szombathelyi Markusovszky Kórház idegsebészeti osztályának vezetője a Színes Bulvár Lapnak jelentette ki, aki a tv2 Mokka című műsorában úgy foglamazott, ha nem Kaszás Attiláról van szó, az orvosok általában lemondanak az ilyen állapotú betegekről. Az orvos szakmai tanácsokkal látja el Kaszás Attila egészségéért küzdő kollégáit. Csókay szerint azonban legfeljebb már csak imádkozhatnak.

Hosszú helyettesítésre készülnek

A Nemzeti Színházban felkészültek rá, hogy hosszabb ideig helyettesítsék Kaszás Attilát, aki hétfő este óta nem ébredt fel a kómából. A teátrum már kiválasztotta a helyetteseket. Kaszás épp egy főszerepet kezdett volna próbálni, most Stohl András veszi át helyette ezt a munkát.

Megreikizné a csodadoktor

Közben egy természetgyógyász is jelentkezett, hogy meggyógyítsa az agyvérzést kapott színészt, de nem engedték be a kórházba - írja a Blikk. Győri Antal a japán eredetű reiki módszerrel adna kozmikus energiát a betegnek, és állítása szerint minden bajra tudja a gyógyírt. Egyelőre azonban csak a színészről író újságok címlapjaira tud energiát sugározni.

Csak a család engedélyével

A legjobb lenne, ha bemehetne Kaszáshoz legalább egy percre. Egy forintot sem kérne a csodatételért, ahogyan egyetlen páciensétől sem fogad el semmit, hiszen mint mondta, ő csak egy a kiválasztottak közül, akik gyógyításra születtek.

Kaszás Attilához csak az mehet be, akit a család enged. Rudolf Péter például meglátogathatta kollégáját. Tegnap negyedórát volt bent a kórteremben, majd komoran távozott.