horoszkóp

Dobó Kata sérülése miatt kimaradt a jégrevüből

2007.03.03. 10:02
Dobó Kata bedobta a törülközőt, sérülése miatt nem vett részt a Sztárok a jégen pénteki fordulójában. A színésznő egy hétig lábadozik, de ha nem szűnnek a fájdalmai, lehet, hogy végleg hátat fordít a jégrevünek. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint egy hónap szükséges a bordarepedés gyógyulásához. Aki ezt nem veszi tudomásul, az egészségével fizethet.

Dobó Kata egy hét betegszabadságra ment a TV2 Sztárok a jégen című műsorából. A színésznő bordája a csütörtöki edzésen újra megrepedt, így tegnap már nem tudott jégre lépni - számoltak be a Blikk és a Színes Bulvár Lap.

Fáj minden levegővétel

Dobó Kata pokoli fájdalmakat él át akkor is, ha csak levegőt vesz. Már előző héten is csak injekciókkal tudta teljesíteni a kűrjét, tegnapelőtt azonban olyan rosszul mozdult egy emelésnél, hogy megrepedt a bordája.

Orvosai legalább 3-4 napra ágyba parancsolták. Lehetséges azonban, hogy nem ússza meg ennyivel, a bordatörés ugyanis rendszerint egy hónap alatt gyógyul. Ezalatt nem kell feltétlenül az ágyat nyomni, de vigyázni kell minden egyes mozdulattal, mert nagyon fájhat. Egy esés pedig akár légmellett is okozhat - közölte az MTKM sportorvosa.

Egy hétig sziesztázhat

Dobó Kata először sírva fakadt, amikor közölték vele, hogy nem korcsolyázhat. A színésznő fél, hogy nem tudja teljesíteni, amit vállal. Épp ezért kezdetben bíztatta partnerét, hogy menjenek neki a következő adásnak, de aztán úgy döntött, jobb, ha nem kockáztatja az egészségét.

A játék szabályai lehetővé teszik, hogy a verseny résztvevői pihenjenek egy hetet - jelezte Lóránt Gergely, a TV2 kommunikációs vezetője. Dobó Kata az első, aki élt vele. A csatornánál még korainak tartják azt latolgatni, hogy mi lesz, ha Dobó Kata állapota nem javul és végleg le kell mondania a szereplést.

A műsor szereplői közül egyébként Bódi Sylvi és Rubint Réka is hasonló sérüléseket szerzett, de ők továbbra is készülnek a versenyre.