horoszkóp

Kate Beckinsale vámpírjelmezével vadítja a férjét

dns
2005.11.30. 15:16
Kate Beckinsale szerint igazi fetisiszta viselet az Underworld forgatására tervezett vámpírjelmez. A színésznő ebben a szerelésben csábítja el azóta is a férjét. Egyébként pedig boldogabb, mint valaha, és arról is beszél, mit tegyünk, ha megtaláljuk az igazit.

Kate Beckinsale fontosnak tartotta, hogy cáfolja a házasságának válságáról szóló pletykákat, egyúttal szexuális titkait is feltárja az amerikai bulvármagazinok olvasói előtt. A New magazinnak adott interjújában a színésznő erősen bizonygatta, olyan boldog, mint még soha, és minden igyekezetével azon van, hogy fenntartsa a szenvedélyt a házasságában.

Vámpírfétis

Ennek egyik fortélyaként az Underworld című film forgatásakor viselt testhezálló vámpírjelmezét említette, amelyik ezt a funkciót kiválóan ellátja. "Az a ruha nagyon könnyen lecsúszik, ha a férjem is segít" - avatta be magánéletébe tőle szokatlan nyíltsággal az olvasókat. "Egyébként sejtem, hogy ennek a ruhának köze van ahhoz, hogy az első rész után a másodikat is szívesen megrendezte. A férfiaknak ez a cucc nagyon tetszik, igazi fetisiszta viselet" - tette hozzá.

Kate Beckinsale ugyanakkor áldozatnak érzi ezt a gesztust, mert nem tartja túl kényelmesnek a szerelést. Tapasztalatai szerint 45 perc viselet után elviselhetetlenné válik. "Lássuk be, ez egy nadrágszárakkal ellátott, hatalmas kotongumi. Ettől függetlenül Len szereti" - mondta, majd a boldogságáról kezdett beszélni.

Nagyon, nagyon boldog

"Nagyon szép időszakomat élem most, és rettentő hálás vagyok, amiért olyan ember van mellettem, mint Len. Ha megtalálod az igazi társad, ne érdekeljen, ha nehézségeid támadnak, vagy a körülmények akadályt jelentenek, az a legfontosabb, hogy lehetővé tedd, hogy együtt legyetek" - utalt itt minden bizonnyal arra Kate Beckinsale, hogy Len Wiseman kedvéért dobta előző férjét és kislánya apját, akivel nyolc évig élt együtt. A Pearl Harbour és az Underworld főszereplője tavaly nyáron házasodott össze az utóbbi film rendezőjével, Len Wisemannel.