horoszkóp

Kate Hudson perel az anorexia-vádakért

2005.11.10. 12:18
Pert indít Kate Hudson azok ellen a lapok ellen, amelyek azt a benyomást keltették, hogy táplálkozási zavarai vannak.

Kate Hudson Az elmúlt hónapban több olyan írás jelent meg különböző magazinokban, melyek a szőke színésznő karcsúságának okát taglalták, és arra utaltak, hogy súlyosan anorexiás. Az amerikai National Enquirer például 'Goldie felszólítja Kate-t, hogy végre egyen valamit' címmel közölt cikket, a brit Heat magazin pedig egyből a címlapon hozta az 'új, sokkoló képeket' melyeken Hudson valóban nádszálvékonyan feszít. Más lapok pedig burkoltan utalnak arra, hogy Kate kislányos alakját a kóros koplalásnak köszönheti ill. hogy hánytatja magát, barátai legnagyobb aggodalmára.

Ideges lett

Ismerősei szerint Kate-et szörnyen feldühítették az őt ábrázoló képek és különösen kikelt az édesanyja és a barátai szájába adott hazugságokon, főleg hogy ez nem az első ilyen alkalom. A 26 éves sztárt sokan kritizálták a terhessége után gyorsan lemorzsolódó 30 kiló felesleg miatt, melyet a színésznő vasakaratának köszönhetett, és amire rém büszke is volt.

Hudson a celebrity-körökben közkedvelt londoni Schillings ügyvédi irodát bízta meg az üggyel, amely többször nyert már meg hasonló helyreigazítási pereket. A Schillings képviselői szerint a színésznő a vádiratban arra appellál majd, hogy a magazinokban közölt állítások és képek tönkretehetik karrierjét, hiszen hamis képet festenek fizikai állapotáról. A londoni bíróság legkorábban jövőre tűzi ki a tárgyalást az ügyben, ha előbb nem születik peren kívüli megállapodás Hudson és a lapok között.