horoszkóp

Már tetőn is szexelt a brit nők meztelenkedő arca

2009.02.04. 16:30
A brit fehérneműmodell egy hónapon belül kétszer is mellet villantott: ez alkalommal Spanyolországban tette közszemlére fedetlen kebleit. A modell nemcsak a csöcsös fürdőzésben tett ki magáért, de azt is elárulta, a legextrémebb szexuális élményére az Argoson, egy londoni áruház tetején került sor. Hát, ilyen ez a kontrollálhatatlan vágy.

Az Ultimo fehérneműcég modellje, Katie Green nemrég villantotta meg kebleit Portugáliában. Most a spanyolok szembesülhettek Tenerifén azzal, milyen is az igazi angol nő, merthogy Greenről azt mondják, ő a brit nők arca. A 21 éves modell elárulta a The Sunnak, hogy már nem tud úgy tekinteni a londoni Argos áruházra, mint azelőtt, hiszen szexelt a tetején.

Tüzes az ágyban és a tetőn is

"A legperverzebb dolog, amit valaha is csináltam, az egy együttlét volt az Argos tetején. Na, az egy igazán fura esemény volt. Egy olyan pasival történt, akivel akkor már jóideje jártam. Csak felmentünk a tetőre, és egymásnak estünk. Csak úgy hirtelen, minden előzetes megbeszélés nélkül történt", nyilatkozta a modell a The Sunnak, akiről egyébként korábban már elárulta egykori vőlegénye, hogy nagyon tüzes az ágyban, és általában három alkalommal kellett kielégítenie.

Greennek egyébként jelenleg nincs pasija, ám arról van elképzelése, kivel töltene el egy estét. A lappal megosztotta, hogy valójában Vinnie Jonesszal, Martin Kemppel és Goldie-val is elütné az időt, sőt, a felsorolás során egy nőt is megemlített. "Kelly Brook a legcsodálatosabb nő a világon. Hihetetlenül jó alakja van", tette hozzá.

Katie Green, a túl kövér lány

A 21 éves modell arról lett ismert, hogy otthagyta a Wonderbra fehérneműcéget, pedig őt választották a fehérneműcég arcának 1500 lány közül. Greennek azonban nem jött be, hogy arra akarták rávenni, fogyjon le 13 kilót, mert túl kövér a modellkedéshez, így otthagyta a Wonderbrát. Nem sokkal a távozása után azonban felfigyelt rá a konkurens fehérneműcég, az Ultimo, akiknek semmi gondjuk nincs az angol modell alakjával,sőt.

"Felháborító, hogy azt állították Katie-ről, túl kövér ahhoz, hogy fehérneműt reklámozzon. Remek alakja van, amivel a valódi brit nőket képviseli. Azzal, hogy leszerződtünk Katie-vel, bizonyítottuk, hogy a modelleknek nem kell csontsoványnak lenniük ahhoz, hogy remekül nézzenek ki, vagy sikeresek legyenek a szakmában", nyilatkozta korábban a Daily Mail-nek Michelle Mone, az Ultimo kreátora.