horoszkóp

Kate Hudsont legyűrte az ezotéria

fzs
2005.08.03. 12:22
Goldie Hawn lánya kristályokat hurcol a táskájában, vizet fröcsköl magára a negatív energiamezők ellen, és eközben mindig a szexre gondol.

Kate Hudson kristályokat hord magánál, mert úgy véli, hogy ezek semlegesítik a negatív személyiségű emberek káros sugárzását. Ha ez nem volna elegendő, hatásosabb módszerrel is készült: vízpermettel fújja be magát. "Általában mindig van nálam víz, és ha negatív energiájú emberekkel kerülök egy társaságba, magamra fröcskölöm. Ez nem ilyen szenteltvíz, csak egyszerűen lemossa rólam a káros kisugárzásukat" - mondta el az Ananovának a 26 éves színésznő. "Kristályok is mindig vannak nálam. Szerintem fontos, hogy mindig meg tudd védeni magad."

Goldie Hawn lánya lelkesen elmagyarázta a fentiek működését az újságíróknak: "Mindannyian látjuk azt a háromdimenziós világot, ami körülvesz bennünket, amiben élünk - de bizonyítottan létezik egy többdimenziós világ is, és tök izgalmas néha kapcsolatba kerülni ezzel. Szerintem ez irtó klassz!"

Az ezoteriára igen fogékonynak tűnő színésznő a kísértetek és a hatodik érzék létezésében is hisz: "Szerintem ebben nincs semmi ijesztő. Mindannyian szellemi lények vagyunk. Egyszerűen bíznunk kell a megérzéseinkben" - állította egy interjúban.

Spiritualizmus és szexcsakra

Kate Hudson
Mindezekkel azonban kiválóan összefér a szexuális energia mint fő mozgatóerő: Hudson azt vallja, ennek, és érzékeny lelkivilágának köszönheti a sikerét. Szerencséjére férje, Chris Robinson, a Black Crowes énekese hozzáillő partner ebben: "Engem a szex hajt: nem úgy értem, hogy csak ez, hanem a szexuális energia. A férjemmel is így van, állandóan ez jár a fejében, ez uralja a fejcsakránkat" - mondta el a Softpedia.com weboldalnak.

A színésznő persze nem magától lett ilyen: "Az anyám pont olyan, mint én. Az ő energiája is nagyon érzelmi és érzéki jellegű" - mondta el az angol Night and Day műsorban. Itt egyúttal meg is ragadta a lehetőséget, hogy megköszönje szüleinek, amiért megtanították a szex helyes élvezetére. Goldie Hawn és a zenés Bill Hudson lánya persze nem úgy értette a dolgot: "A szüleim mindig arra neveltek, hogy a szex a világ legjobb dolga. Sokszor mondták, mennyire klassz, milyen jó szórakozás, és ha egyszer elkezded, biztos hogy rászoksz! Ugyanakkor azt is kihangsúlyozták, hogy úgy az igazi, ha szerelmes az ember, és hogy ezt mindig tartsam észben".