horoszkóp

Nem a kotonok miatt oszlott fel a Romantic

2007.10.10. 11:52
Bár az énekesnő nem szívesen beszél a Romantic széthullásáról, a B7 klub megnyitóján a juj.hu riporterének annyit elárult, hogy nem a zenekar nevét viselő kotonok miatt veszett össze a roma showmannel. Az eseményen jelen volt Bíró Ica volt barátja, Borhy Sándor is, aki szintén nem akart beszélni a szakításról, mégis megtette.

Bár a Romantic egykori frontembere meglehetősen sokat szerepel a bulvárlapok címoldalán, a két énekesnőjével egészen más a helyzet, róluk alig hallani valamit. Kunovics Katinka a juj.hu riporterének elárulta, direkt van csend körülötte. Az énekesnő sem a jelenről, sem a múltról nem volt hajlandó beszélni. A zenekar feloszlása körüli botrányokról is csak annyit árult el, hogy a különböző híresztelésekkel ellentétben nem a Romantic márkanevű óvszerek miatt balhéztak össze Gáspár Győzővel. „Ez már rég volt, elmúlt, túlvagyunk rajta. Mindenki csinálja a maga dolgát” – összegezte a történteket Kunovics Katinka.

Ugyanaz a sztori?

Hasonlóképpen vélekedett saját, Bíró Icával folytatott viszonyáról Borhy Sándor is, akivel szeptemberben, tíz hónap együttélés után szakított a fitnesslady. „Én csinálom a munkámat, ő is csinálja a munkáját. Csinálom az életemet, ő is az életét.” Bár Borhy eleinte nem akart többet beszélni a történtekről, a juj.hu riporterének kérésére mégis elmondta, hogy mi is bántja. A legtöbb celebhez hasonlóan őt is a sajtóban megjelent, szerinte valótlan állítások zavarják, melyekről tudja, hogy nem feltétlenül volt barátnőjétől származnak. Borhyt, akit azzal vádoltak meg, hogy csak hamis gyűrűt adott Bíró Icának, ráadásul pénzt is követelt tőle, nem érti, miért változott meg az emberek véleménye róla és szerelméről, egyik pillanatról a másikra.