A brit énekes nemrég elárulta, hogy Katie Price-szal, aki pár hónappal ezelőtt adott életet második gyermeküknek, legszívesebben álarcban tesznek eleget házastársi kötelességüknek.

Az angol celebpáros meglehetősen fesztelenül nyilatkozik házasságuk legintimebb részleteiről. Legutóbb például azt tudhattuk meg, hogy Peter Andre és Katie Price szívesen bújik álarc mögé szex közben. „Jordan egy mocskos ribanc és én viszem a rosszba. Mindenki fantáziál. Zárt ajtók mögött, ahol partnereddel csak ketten vagytok, mindet szabad” – nyilatkozta az angol énekes a New magazinnak. „Néha, amikor a gyerekekkel és a dadussal békésen üldögélünk a nappaliban, Kate gyakran odabújik hozzám és felveti, hogy menjünk fel a hálószobába. Azt mondja, látszik rajtam, hogy el akarom vinni egy körre. Ilyenkor mindig zavarba jövök, aztán nem lesz az egészből semmi” –tette hozzá Andre.

Zűrzavar a hálószobában

Peter Andre és Katie Price

Az utóbbi pár hétben meglehetősen ellentmondásos hírek érkeztek az Andre-Price páros szexuális szokásait illetően. Augusztus elején Jordan például büszkén mesélte, hogy pasija férfiassága akkora, mint egy nagyobb távirányító. Majd az is kiderült, hogy két kisfiúk miatt a hitvesi ágy helyett inkább a fürdőszobában szeretkeznek. Szeptemberben pedig a botrányhős celeb azt nyilatkozta, hogy szexuális életük a Motel című horror filmhez hasonló. „Pete az elmebeteg. Én extremista vagyok. Láttad a Motel című filmet? Na, a szexuális életünk pont olyan" – mesélte Jordan az OK! magazinnak. Pár nappal ezelőtt pedig jött a hidegzuhany. Jordan ugyanis azt nyilatkozta a Now magazinnak, hogy korlátozza a pásztorórák számát, mivel túlságosan fáradt. „Pete mostanában csak akkor szeretkezhet velem, ha teherbe akarok esni. Túlságosan fáradt vagyok. Ha felcsinál, kilenc hónapig le kell mondania a szexről.” Persze ez nem jelenti azt, hogy Jordan nem értékeli hites ura erőfeszítéseit. „Tökéletes férj. És a szex is csodálatos, már amikor nagy ritkán csináljuk.”