horoszkóp

Kamarás Iván nem beszél Kapócs Zsókáról

2005.07.15. 11:14
Kamarás Iván gyermeke anyjával élt együtt, amikor kiderült, hogy Kapócs Zsókával jár. A Best magazin szerint a volt szépségkirálynőnek is van barátja, aki azonban sok időt tölt külföldön. Az érintettek továbbra sem vállalják, hogy közük lenne egymáshoz.

Kamarás Iván
A nyilvánosság előtt továbbra sem vállalja egymást Kapócs Zsóka és Kamarás Iván, mert mindketten tartós kapcsolatban élnek. A Best magazin információi szerint a Miss World Hungary 2001-es szépségkirálynőjének egy idősebb barátja van, aki gyakran tartózkodik külföldön. Amióta a Blikk újságírója egy szórakozóhelyen meglátta a lányt Kamarással kézenfogva, és hírt adott az állítólagos románcukról, a volt szépségkirálynő elérhetetlen a sajtó számára. A telefonját azóta édesanyja veszi fel, aki csupán üzenetet hajlandó átadni lányának.

Van barátnője

Kamarás Ivánról pedig a lap tudni véli, évek óta együtt él Igor nevű fia édesanyjával, akit állítólag függetlensége óvása érdekében nem szeretett volna feleségül venni. Az ismerősök szerint a színész barátnője nem először szembesül azzal, hogy Kamarás Iván megcsalta, és megalázónak találja a helyzetet. Arról azonban nem tudni, szakítottak-e azután, hogy a színész és a szépségkirálynő kapcsolata kiderült. Kamarás szintén nem hajlandó nyilatkozni sem a barátnőjéről, sem Kapócs Zsókáról, és jelenleg Gyulán próbál, kerülve a nyilvánosságot. A színész korábban is védte a magánéletét, olyannyira, hogy aktuális kedvesével szinte soha nem jelent meg nyilvános eseményeken.

Kapócs Zsóka, a tévé, és Ganxsta

Kapócs Zsókáról ennél többet lehetett tudni. A 2003-as Big Brother VIP szereplőjeként egy hétig a bekamerázott házban lakott együtt többek közt Ganxsta Zoleeval, akivel szorosabb kapcsolatba kerültek. Ganxsta nem titkolta, hogy megtetszett neki a szépségkirálynő, és a lapok úgy tudták, össze is jöttek annak ellenére, hogy a rapper több mint tíz éve együtt van barátnőjével. A televíziós karrierjét illetően Kapócs Zsókának kevesebb szerencséje volt. Az évekkel ezelőtt megszűnt TV3 csatorna Rúzs című erotikus műsorában kapott felkérést, hogy Havas Henrik műsorvezető mellett közreműködjön, de a produkció csupán egy műsort élt meg, mielőtt Havas kihátrált volna. Azóta teleshop-áruk reklámjában látható Kapócs Zsóka, aki komolyabb felkérést egyelőre nem kapott.