horoszkóp

Kivágták Csisztu exférjét a Szulák show-ból

2005.10.01. 10:13
Nem mehet le a Básty-interjú, bár nem lehet tudni, hogy miért. Állítólag nem Csisztu Zsuzsa tiltotta le a Szulák showt.

A TV2 kreatív igazgatója, Barna György döntött úgy, hogy nem mehet le Szulák Andrea Básty Istvánnal készül interjúja, mert az olyan részleteket tartalmaz, amelyek sértik egyes nézők érzékenységét, írta meg a Blikk. A kreatív igazgató szerint Csisztu és Básty válásának története két ember magánügye, amit a volt férj érdekesnek talál, mondván, egy évvel ezelőtt Csisztut éppen ebben a műsorban faggatta a házasságról Szulák Andrea. Barna György hivatalból megnézte a felvételeket, és úgy döntött, hogy a TV2 inkább nem adja le az anyagot.

Nem is tudott róla

Barna György a Blikknek tagadta, hogy Csisztu Zsuzsa tiltatta volna le a videókat, sőt a társaság honlapja szerint az interjú elkészítéséről a műsorvezető nem is tudott.

Szulák Andrea, illetve a műsor producere nem válaszolt sem a Blikk, sem a Színes Bulvár Lap megkeresésére, Básty viszont elárulta a Blikknek, hogy amennyiben nem kerül adásba a felvétel, egy másik fórúmon biztosan elmondja azt, amiért az egész beszélgetést kivágtak a show-ból. A lap információi szerint a beszélgetés során Csisztut kapcsolatba hozták egy szexfilmmel.

Csisztu Zsuzsa és Básty István több mint egy éve tartó nyilatkozatháborújának a volt házaspár válásának júniusi kimondása sem vetett véget. Csisztu legutóbb blogjában szapulta exférjét és a bulvársajtót. A volt olimpikon naplóbejegyzésében arra is csípősen reagál, hogy Básty egy női lapnak nyilatkozott volt felesége melléről.

Igazi mellek

A kérdés, amit a Velvet is firtatott nemrég, arra vonatkozott, hogy igaziak-e, vagy sem a kérdéses testrészek. Csisztu lapunknak elmondta: mellei eredetiek, sosem voltak plasztikázva. Básty ezzel szemben kitérő választ adott egy újságnak: "Én már olyan öreg vagyok, hogy azt sem tudom, mi igazi, és mi nem."

Csisztu exférjének problémáira megoldásként azt javasolta: "Adósságok ellen át kéne nézni az aláírt szerződéseket, bíróságra járás ellen megfontoltabban vagy egyáltalán nem kellene nyilatkozgatni, emlékezetkiesés ellen pedig, nos, többféle lehetőség is van: a legismertebb talán a Cavinton."