horoszkóp

Keresztes Ildikó elveszi a pasiját

2007.02.10. 09:54
A musicalszínésznő megkérte az Edda basszusgitárosának kezét, majd megvette a gyűrűket. Megismerkedésük huszadik évfordulójára tervezik a lagzit és akarnak gyereket is.

Az énekesnő húsz év után mondja ki a boldogító igent szintén zenész barátjának, írja a Blikk. Keresztes a napilapnak elárulta, bár későn érő típusok, Kicska László basszusgitárossal már húsz éve szeretik egymást, így úgy döntöttek most végre megerősítik kötelékeiket.

Kerestek, találtak

A negyvenkét éves musicalszínésznő hozzátette: túl sokáig keresgéltek, míg aztán rájöttek, hogy már azzal élnek, akit igazán szeretnek. A frigy márciusban esedékes, megismerkedésük huszadik évfordulójának másnapján, Ildikó napon. Az énekesnő a hivatalos ügyeket szűk körben intézi, csak két tanúval mennek az anyakönyvvezető elé, ám utána a Szent Margit templomban már várni fogja őket a rengeteg vendég.

Keresztes maga vette kézbe a dolgok irányítását, mivel elmondása szerint Kicskának nincs türelme ilyesmivel foglalkozni. Az Edda basszusgitárosa még a leánykérést is az énekesnőre hagyta, így az eljegyezte barátját, aztán megvette a gyűrűket. A pár a közös gyerek érkezését a gondviselésre bízta.