horoszkóp

Keira Knightley feneke nem lesz címlapon

2005.01.25. 12:37
Legutóbbi filmjének forgatásán Keira Knightley tiltakozott az ellen, hogy vetkőznie kelljen: a fenekét nem szerette volna megmutatni. Végül leforgatták a jelenetet, ami máris komoly előrelépés a közelmúlthoz képest. A színésznő helyett egy korábbi filmben testdublőr dobta le a ruháját.

Keira Knightley korábban elmondta, nem hajlandó vetkőzni a filmszerepek kedvéért. Legutóbb már azt mondta, fenekét nem engedi fotózni vagy filmezni. A Karib tenger kalózai és a Csavard be, mint Beckham 19 éves szereplője azt állítja, ezen az elhatározásán később sem változtat.

Felül semmi

"Nem fogod látni a csupasz fenekemet. A felsőmet levehetem, de alul nem leszek meztelen" - jelentette ki John Maybury filmrendezőnek a modellből lett színésznő, aki őt a The Jacket című filmben Jackie szerepére kérte fel. Az idén bemutatandó filmben a lány a Zongoristában debütált Adrien Brodyval játszik együtt.

"Ez a lányok dolga, tudod, ez egy azok közül, ami csak ránk tartozik" - magyarázta a rendezőnek nem túl bonyolultan Keira, legalábbis a Mirror magazin így idézte. A lap szerint a filmben látható egy jelenet, amelyben a színésznő fedetlen teste is látszik. A tizenéves lány - akit nemrég a legszexisebbek közé választottak az angol férfiak - ebbe a felvételbe csak úgy egyezett bele, ha csak a stáb legszükségesebb tagjai vannak jelen.

"Végül nem volt olyan kínos. Csak John, a rendező volt ott, az operatőr és az asszisztense. Összesen három ember, ki lehetett bírni. Először vettem magam rá, hogy némi ruhától megszabaduljak" - mondta a színésznő, akinek egy korábbi filmjében is vetkőznie kellett volna, de akkor még semmi szín alatt nem vállalkozott volna rá.

Testdublőr vetkőzött helyette

"Mivel nem lehetett máskép megoldani, megkértem Tony Scott rendezőt, hogy a meztelen jelenteknél dublőrt alkalmazzon, aki vetkőzik helyettem" - nyilatkozta korábban Keira, akit az Ananova idézett. A Domino című film forgatására így egy magyar származású táncosnőt szerződtetett a gyártás. A 28 éves Roberta Lorinczet meglepte a felkérés, de szívesen vállalt testdublőrszerepet.