Keira Knightley melleit feltuningolták

2007.08.13. 12:13
Bár a nem éppen dögös domborulatairól híres színésznő egyre elégedetlenebb fiús testével, mégis megmutatta, hogy mije van, vagyis nincs. Keira Knightley kissé feljavított testét csak egy kalap és fehér ing takarja a Coco Mademoiselle parfüm hirdetésén.
Hetyke melleire nagyon büszke

Nicole Kidman, Catherine Deneuve és Vanessa Paradis után a Karib tenger kalózainak sztárja is abban a kegyben részesült, hogy a Chanel a reklámarca lehet. Knightley, akit az egyik legszexisebb színésznőnek tartanak Hollywoodban, a Coco Mademoiselle parfümöt próbálja meg népszerűsíteni egy szál semmiben. Bár az intimebb testrészeket egy kis kalap és egy fehér ing takarja, többeknek is feltűnt, hogy Knightley mellei mintha kicsit megnőttek volna az utóbbi időben. Persze nem ez az első eset, hogy cicijeit számítógépek segítségével „felduzzasztották”. A szilikonfüggő amerikaiak kedvéért ugyanis a színésznő kicsit dúsabb keblekkel feszített az Artúr király című film Egyesült Államokban kiragasztott plakátjain. „Azok az izék nem az enyémek voltak. Volt egy érdekes beszélgetésünk erről. Azt mondták, hogy sokkal nagyobb sikerem lesz, ha egy kicsit felnagyítják őket. Én pedig beleegyeztem, nem igazán érdekelt a dolog” – idézte Keirát a Daily Mail.

Hiúságok hiúsága

Persze 2004-ben még más volt a helyzet, Keira ugyanis akkor még meglehetősen magabiztos volt, de előbb-utóbb őt is - akárcsak minden nőt - utolérte a gyengébbik nemet sújtó leghatalmasabb kor, az örök elégedetlenség. A színésznő, aki eleinte úgy gondolta, hogy iszonyatosan jó teste van, az elmúlt pár hónap során egyre több kivetnivalót talált magán. Először kicsi popsija miatt volt kiakadva, emiatt a Dominó című filmben például fenékdublőrt kellett alkalmazni. Miután ezt a problémát sikerült megoldaniuk, Knightley az Atonement című film forgatásakor nagy és eres lábfeje miatt hisztizet, bár kebleivel még ekkor is rém elégedett volt. „Hetyke melleire viszont mindig nagyon büszke, és boldog, ha henceghet velük.” – nyilatkozta egy bennfentes. Mint az általában lenni szokott, szegény cicik sem úszhatták meg az önutálatot. "Ciciket akarok! Olyan szeretnék lenni, mint Monica Bellucci, de sosem leszek. Vagyok, amilyen vagyok, és ilyen is maradok" – nyilatkozta a sztár a GMTV-nek. Persze az általános elégedetlenségnél még mindig erősebb a hiúság. A Chanel-hirdetés is kitűnően példázza, hogy a csontsovány sztárt alkati hiányosságai nem akadályozzák meg abban, hogy meztelenül pózoljon a kamerák előtt, hiszen ha nincs is dublőr a közelben, egy ügyes grafikust nem olyan nehéz keríteni.