Agyműtéten esett át Keith Richards

2006.05.09. 16:19
Miután múlt héten kókuszdió vadászat közben fejresett a Stones gitárosa, agyműtétet végeztek rajta, hogy ne alakuljon ki túlnyomás a koponyájában. A világ egyik legkiéltebb arcának tulajdonosa jól van, nem sokkal a műtét után már családjával beszélgetett.

Jól sikerül a műtét

Miután a gitáros a Fidzsi-szigeteken csütörtökön leesett egy pálmafáról, agyműtétet végeztek rajta, hogy eltávolítsák a fejreesés során keletkezett vérrögöt. A Rolling Stones legendás zenésze jól van a műtét után már beszélgetett családjával és az orvosokkal. Mint ahogyan azt korábban megírtuk a vérrög eltávolításának bevett módja, hogy a páciens koponyájába lyukat fúrnak, hogy lecsapolják a vért, így megelőzendően a túlnyomást az agyban.

A koncertturné júniusban folytatódik leghamarabb

Keith Richards

A Rolling Stones "Bigger Bang" nevű világkörüli turnéjáról egyelőre csak annyit tudni, hogy a májusi koncertidőpontokat júniusra teszik át, hiszen, mint ahogy azt az együttes szóvivője elmondta, Richardsnak a vártánál nagyobb szüksége van a pihenésre A zenekar világturnéja eddig az Egyesült Államokat, dél-Amerikát, Kínát, Ausztráliát és Új-Zélandot érintette, és további 35 állomás van még betáblázva Európában.

A halálos kókuszdiók

Richards-t április 29-én szállították légi úton az új-zélandi Aucklandbe, ahol fejsérüléssel ápolták, miután leesett egy kókuszpálmáról. Az angol Sunday Times szerint Richards azért mászott fel egy pálmafára, hogy kókuszdiót szedjen. A zenész és felesége, Patti Hansen az exkluzív Wakaya Clubban vakációzott, ahol korábban már Bill Gates, Nicole Kidman és Celine Dion is nyaralt. A kókuszdiók felé araszolva a gitáros öt méter magasból zuhant le, így végül nem érte el a egzotikus csemegét. A kókuszdiók egyébként általában ellenkező módon okoznak fejsérülést: az érett, többkilós példányok váratlanul tizenöt méter magasból zuhannak a gyanútlan turisták fejére.