Kelemen Anna szeptember elején 700 cm3-es implantátumokat helyeztetett a mellébe. Az új párnáknak köszönhetően ezzel az ő mellei a legnagyobb hazai celebmellek.

Kelemen Anna szeptember 5-én óriási, hétszáz köbcentiméteres implantátumokkal töltette fel a melleit – írta pénteken a Blikk a Tabu Rádióra hivatkozva. A beavatkozás az Erzsébet kórházban történt, és a műtétről Kelemen kórházi szobatársa és egy névtelenséget kérő forrás tájékoztatták a lapot.

„Mindkettőnket ugyanaz az orvos operált, őt pénteken a reggeli órákban tolták be a műtőbe. A beavatkozás után az orvosok és a személyzet készségesen kiszolgálták, ő ennek ellenére sokat hisztizett” – mesélte a lapnak a mindössze 23 éves szobatárs, K. Zsuzsa.

1,4 liter az újakban

A Blikknek nyilatkozó Urszán Albert plasztikai sebész azt mondta, ilyen nagy implantátumokat csak több lépcsőben szoktak behelyezni, 2-3 operációval, hogy a páciens melle, bőre hozzászokjon az egyre nagyobb betéthez.

A beszámolók szerint 700 cm3-es implantátumok hazai celebviszonylatban mindenképpen rekordméretűek. Korábban Zalatnay Sarolta 600 köbcentiméteres mellei voltak az első helyen, őt követte Molnár Anikó fél literes tasakjaival.

Várjuk, hogy ki lesz az első, aki liter fölé megy.