horoszkóp

Keleti Györgyi megszerezte magának Kálmánt

2007.11.16. 13:12
Riporterként debütált Keleti Györgyi. Nem is akárhogyan: a Nagy Fogyás Kálmánja éppen egy másik interút adott, mikor odalépett mellé, bemutatkozott és faggatózni kezdett. Elvégre ez volt az első interjúja.

Keleti Györgyi túlvan első interjúján: a juj.hu-nak készítette el riporterként élete első anyagát. A modell nem is akármilyen lelkesedéssel vetette bele magát új munkájába: szabályos közelharcot vívott az interjúalanyért. Keletit láthatóan a legkevésbé sem zavarta, hogy a a célszemély - ez esetben a Nagy Fogyás kiesője, Kálmán - éppen interjút ad egy másik forgatócsoportnak, mert szabályosan elragadta tőlük a duci Kálmánt.

Kálmán megszerzése után már csak az interjú volt hátra, amire apróbb instrukciók - például: "Györgyi, tartsd oda a mikrofont, ha ő beszél" - után sort is kerítettek. A modell igazi mélyinterjút készített a műsor láthatóan jókedvű kiesőjével, aki kislányáról, volt feleségéről és a Nagy Fogyásról is beszélt. Sőt, még azt is megosztotta a kezdő riporterrel, "minden gyümölcsöt szeret" - vagyis nem válogat a nők között. Kálmán persze sajnálja, hogy kiesett, mert nagyon jól érezte magát odabent, annak viszont örül, hogy végre nem tilos a szex. A szex ugyanis nagyon fontos, hiszen "szex nélkül nincsen élet" - vallja Kálmán. Van egy kislánya is, ám feleségétől elvált, mert az fiatal és "ducika volt, igaz én is, de én lefogytam".