Keleti Györgyi megtanulta, hogy nem szabad robotokkal szexelni

2008.06.27. 13:55
A 33 éves modell a Playboy legújabb számában tankok és fegyverek társaságában pózol. A modell elmondta, büszke erre a koncepcióra, hiszen Magyarországon még senki nem csinált ilyet, ráadásul édesapja egykori hivatására is utal a stílus. Legjobban persze annak örül, hogy szülei jól fogadták az újabb vetkőzést, pedig nemrég megígérte, hogy soha nem tesz ilyet. Keleti Györgyi reméli, hogy édesapja titkon büszke rá, amiért egy olyan kaliberű magazin hasábjain szerepel, mint a Playboy.

Keleti Györgyi egy szál semmiben, tankok és más harcászati eszközök társaságában pózol a legújabb Playboy számában. A volt honvédelmi miniszter, Keleti György lányát először arról kérdeztük, hogy mit szólt a militarista koncepcióhoz. „Részben örültem ennek az elképzelésnek, hiszen valamilyen szinten utal édesapám egykori hivatására. Ám kicsit aggódtam is amiatt, hogy ez mennyire fogja bosszantani. A másik ok, ami miatt megtetszett ez a koncepció, az az, hogy ez a stílus nagyon illik az én temperamentumomhoz és személyiségemhez. Nem akartam egy habos-babos, nyalókát szopogató, rózsaszín selyem ágyneműn tekergős sorozatot. Másrészt ez az első katonai sorozat a magyarországi Playboy történetében, ami még különlegesebbé és érdekesebbé tette ezt a feladatot. Először persze kicsit féltem tőle, hiszen még soha nem voltak ilyen fegyverek a kezemben, ráadásul szabad ég alatt fotóztunk egy Mogyoród közelében lévő erdő közepén. A fotózás kilenc-tíz órán keresztül tartott” - mesélte Keleti Györgyi, aki szerint megérte a fáradtságot a sorozat, hiszen eddig mindenki dicsérte a képeket, aki látta őket.

Tankos-romantikus

A celeb szerint ez nem az ő érdeme, mivel a sorozat elkészítése igazi csapatmunka volt. „Szabad kezet kaptam a csapatom kiválasztásában. A stylist feladatait Lakatos Márk látta el, mivel ő nagyon jó barátom. Ő először dolgozott együtt a Playboy-jal, vagyis az én anyagommal debütál. Marosi Béci készítette el a frizurámat, hiszen a magánéletben is ő a fodrászom. A fotózást pedig Boros Istvánra bíztam. A barátai előtt annyira nem szégyenlős az ember, ha le kell vetkőznie. Bár eddig még soha nem dolgozott együtt ez a csapat, nagyon gördülékenyen ment a munka, nem vitatkoztunk, szinte repültek a percek. Szerintem mindannyian méltán lehetünk büszkék erre a sorozatra. Köszönetet kell mondanom mindenkinek, mert ez a fotósorozat nem jöhetett volna létre, ha nincs ez a csapat” – rittyentett egy hollywoodi szabványoknak megfelelő köszönőbeszédet Kelet Györgyi, aki most már büszkén vállalja a playmate titulust.

Hideg a rakéta

Bár Keleti Györgyi szülei eddig nem nézték jó szemmel, hogy lányuk levetkőzött különböző magazinok számára, a modell szerint ez a sorozat nem okozott semmi bonyodalmat, aminek ő nagyon örül. „Meglepett a szüleim reakciója, mert azt hittem, hogy ki fognak borulni. Szerencsére ez nem így történt, és ez boldoggá tesz. Apukám szerintem alig várja, hogy megjelenjen a magazin, és esetleg pironkodva majd végig nézi a képeket is. Ez a helyzet számomra is furcsa egy kicsit, mivel soha nem láttak pucéran a szüleim, és kicsit szégyenlős vagyok” – nyilatkozta lapunknak a modell, aki többször is megerősítette, hogy családjában nem volt vita vagy beszéd tárgya ez a fotózás. „Elfogadták a döntésem, hiszen már 33 éves vagyok, közel 15 éve külön házatartásban élünk, és tisztában vannak azzal, hogy képes vagyok pozitív döntéseket hozni az életemmel kapcsolatban. Elsőként édesanyámnak mondtam el, hogy kaptam egy felkérést, és nagy valószínűséggel igent fogok mondani, hiszen nincs olyan csinos nő, aki visszautasítaná a Playboy felkérését.”

Nincs robotszex

Keleti Györgyi a fotózás egyik legpikánsabb történetét is megosztotta velünk. Mivel a rakétás kép már este készült, a fémtárgy hőmérséklete meglehetősen alacsony volt. Így amikor a modell egy szál semmiben ráült a hideg rakétára zúgolódni kezdett. Lakatos Márk pedig levonta a tanulságot, miszerint robotokkal nem szabad szexelni.

Keleti Györgyi barátai szintén nem találtak semmi kivetnivalót abban, hogy ebben a hónapban ő szerepel a Playboy címlapján. „Tóth Vera viccesen megnyugtatott, ő is szívesen igent mondana egy ilyen felkérésre, ha 30 kilóval könnyebb lenne. Kis Hegedüs Rékával pedig van egy közös címlaptervünk egy férfimagazin számára. Ez egy régi álmunk, ami nagy valószínűsséggel valóra fog válni” – nyilatkozta a Velvetnek Keleti Györgyi. „Régen tettem a szüleimnek egy ígéretet, hogy nem vetkőzök többet, és ezt nem tartottam be. Most nem teszek ilyen fogadalmat” – tette hozzá nevetve a híresség, aki egyúttal azoknak is üzent, akik mindennek elmondják majd a magazinban megjelenő képek miatt. „Nincs oka szégyenkezni azoknak, akik levetkőztek a Playboy számára. Akik emiatt bántanak, azok olyan elismert színésznőket és közismert hölgyeket sértenek meg, akik korábban szintén szerepeltek ennek a lapnak a hasábjain."

15%
3499 Ft
2975 Ft
15%
3499 Ft
2975 Ft