Keleti Györgyi száz euróért szexelt egy olasz kuplerájban - állítja a Blikk. A lap szerint ezt egy rejtett kamerás videófelvétel bizonyítja, amin a modell teljesen felismerhető, és a megtalált szexhirdetésen is. Keleti Györgyi ügyvédje útján perrel fenyeget, és egyelőre nem nyilatkozik.

Száz eruóért, azaz huszonötezer forintért árulta testét Olaszországban Keleti Györgyi - állítja egy videófelvételre hivatkozva a Blikk. A lap szerint nem csak a rejtett kamerával készült felvétel, hanem egy interneten megjelent szexhirdetés is bizonyítja, hogy a volt honvédelmi miniszter lánya prostitúcióra adta a fejét. A lap a teljes videofelvétel nyilvánosságra hozatalát ígérte, és délután egy közösségi videómegosztón meg is jelentek a kompromittáló felvételek.

Keleti György lánya tagadta, hogy ő szerepelne a felvételen. A hirdetés melletti képeket pedig azzal magyarázta, hogy sok rosszakarója van, akik biztos összemontírozták a képeket úgy, hogy az ő arca kerüljön egy meztelen nő testére.

Körmendi Gábor, a Taburádió és Keleti Györgyi sajtósa a Velvetnek elmondta: a modell egyszer, csütörtökön este, a Taburádióban, élő adásban fog nyilatkozni az esetről. Addig nem nem kívánnak ezzel az üggyel foglalkozni.

Keleti Györgyi egyik régi barátja a Velvetnek elmondta, nagyon sajnálja Györgyit. Szerinte ugyanis a modell szülei eléggé ki lehetnek akadva lányukra.

Keleti Györgyi ügyvédje csupán annyit osztott meg velünk, hogy egy ilyen szintű jogsértés tízmilliós nagyságrendű kártérítést vonhat maga után, és talán jó alkalom arra is, hogy a bulvármédiát kicsit visszafogja.

A volt honvédelmi miniszter lánya a Blikk állítása szerint a felvételen száz eurót, vagyis körülbelül 25 ezer forintot kér el egy együttlétért. A Blikk szerkesztőségébe érkezett videót egy neve elhallgatását kérő személy juttatta a laphoz.

Keleti Györgyinek sok a rosszakarója

Ma már nem csodálkozik senki, ha egy itthon híres modellről kiderül, hogy külföldön szexhirdetésekkel hívja fel magára a figyelmet, vagy éppen egy éjszakai bárban táncosként keresi a kenyerét. A legfelkapottabb helyek, ahova a modellek előszeretettel járnak erotikus munkákat vállalni, Olaszország, Dubai és Monte Carlo. Már Bódi Sylvit és Metzker Viktóriát is megvádolták „Dubai”-ozással, de a modellek szintén tagadták a vádakat.

A neve elhallgatását kérő személy, aki eljuttatta a videót a Blikknek, elmondta, hogy Keleti szexhirdetése egyáltalán nem tűnik ki a többi közül. Legfeljebb idomaival tud jobban hódítani a hölgy. Ez a személy a szerkesztőségnek állítólag megmutatta azt az olasz oldalt is, ahol a modell szexhirdetése található, sok képpel, „Nori” álnév alatt. A hirdetés állítólagos szövege: „Érzéki, barna hajú, fiatal szeximádó hölgy, kellemes körülmények között vár rád!”