Keleti Györgyi másfél óráig tűri, hogy lekurvázzák

2008.09.23. 10:25
Keleti Györgyi barátnőivel ellátogatott egy szórakozóhelyre, ahol tűrték, csak tűrték a beszólásokat. Egy idő után viszont úgy döntöttek, megvédik magukat. A bűnösök bort kaptak az arcukba, de nem volt verekedés.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy politikus, akinek középső lánya, barátnőivel, Alexandra Diamonddal és Judy Néróval lenézett egy pesti bárba, hogy kipihenjék az esti megjelenésüket egy másik szórakozóhely megnyitója után.

A társaság csendben iszogatott, és a politikus középső lánya, mielőtt perforálódott volna a gyomra, rendelt némi tápanyagot a pincértől. A három grácia megjelenése felkeltette az ismerősök és ismeretlenek érdeklődését a társaság iránt, és vetésforgószerűen cserélődtek a jókedvű fiatalok az asztaluknál. Ám a hölgyek, mivel tisztán és jól hallanak, kiszúrták, hogy a szomszéd társaság kizárólag azzal múlatja az idejét, hogy a szájukra veszik a hölgyeket. „A pornósztároktól kezdve, kurvákon át mindenek voltunk. Majd miután Györgyi látta rajtam, hogy mindjárt elönt a méreg, fölállt, és egy pohár borral nyakon öntötte őket" - mondta Diamond, aki nemrégiben a megbélyegzés kellemetlenségeiről beszélt egy rádióműsorban.

Keleti Györgyi

Keleti Györgyi hozzátette, hogy a történtek ellenére is hangsúlyozná, nem egy balhés társaság az övék, sőt, ha végiggondoljuk, majd másfél órán át tűrte, hogy lekurvázza néhány ismeretlen. „Fehérbort kaptak, mert azt hagyta valaki az asztalunknál. Soha, sehol nem volt semmilyen problémánk eddig. Mi csak a saját érdekeinket próbáltuk megvédeni,  - nem akartam, hogy Alexa rájuk borítsa az asztalt -, megütni valakit viszont nem az én stílusom. A pohár bor gondoltam le fogja őket csillapítja. Utána jólesett, hogy mindenki mellénk állt. Nem is szóltam semmit, én ezzel lerendeztem, folytattam - a hajnali vacsorám - és szerencsére senki sem beszélt csúnyán."      

A Taburádió műsorvezetői nem akarták minősíteni a szomszédaikat, ezért csak annyit jegyeztek meg, ha három csinos lány együtt megy egy szórakozóhelyre, akkor biztos, hogy feltűnést fognak kelteni. „Nyilvánvalóan feltűnőek vagyunk, Alexa magas és szőke, nagycicijű, Judy is nagyon szép, én sem lógok ki a sorból" - mondta Keleti Györgyi.