Kelly Osbourne megvuduzza Christina Aguilerát

2004.06.01. 16:51
Kelly Osbourne beismerte, hogy fekete mágiát alkalmaz esküdt ellensége, Christina Aguilera ellen.
Kelly az öltözőjében tart egy Christina Aguilerára hasonlító vudubabát, amire néha ráolvas - írja az angol Mirror bulvárlap.

Csúnya baba!

A rakoncátlan Kelly Osbourne-t nemrég szoktatták le a fájdalomcsillapítókról, de viselkedése azóta sem változott. Az újság informátora szerint Kelly eszelősként bánik a babával. "Christina-babának hívja, és ha kedve támad, belebök egy tűt. Van, hogy megtapossa, majd hisztérikusan nevet a pórul járt baba felett."

Riválisok

Kelly és Christina azóta gyűlölik egymást, mióta a The Osbournes egyik epizódjában a kis mérges Osbourne lány kigúnyolta Aguilerát, miután az randevúzott Jack Osbourne-nal, Kelly testvérével.

Azóta odáig fajult a viszonyuk, hogy tavaly az MTV Europe díjátadón Edinburghban Christina darttal dobálta meg a Kelly fejét ábrázoló képet.

"Tükrözöm!"

Kelly elmondta, hogy jó oka van utálni Christinát. "Minden ismerősöm gyűlöli szegényt. Tízéves kora óta ismerem, és egész életében elviselhetetlenül szörnyű egy csaj volt" - mondta Kelly.

Christina hasonlóképpen vélekedik a kis Osbourne-ról: "Ő a legrosszabb ember, akit valaha is láttam. Keserű és zavarodott."