Kelly Osbourne elvonókúrán, Ozzy orvost perel

2004.04.05. 12:27
Ozzy Osbourne problémás lánykájáról kiderült: egy ideje fájdalomcsillapítókon él. Józan és felelősségteljes szülei ezért úgy döntöttek, megérett a helyzet az elvonókúrára. A rocker papa közben szintén gyógyszerfüggő, de ő legalább az orvosára fogja.
A legendásan szétzuhant Ozzy Osbourne 19 éves lánya múlt pénteken vonult be egy kaliforniai drog-rehabilitációs klinikára, hogy leszámoljon gyógyszerfüggőségével - írja az Ananova. Sharon Osbourne a CNN Larry King show-jában elmesélte, hogy férjével mindketten külön-külön is felelősségre vonták Kellyt, miután egy angol magazinban megjelent fotón épp gyógyszereket vásárol. "Hosszas mellébeszélés után végül beismerte, hogy fájdalomcsillapítókat szed, és végül - épp csak pár órája - be is vonult egy elvonókúrára.' - nyilatkozta Sharon Osbourne, a rocksztárocska mamája. Kellyt öccse, Jack vitte be a malibui klinikára, aki tavaly maga is hasonló problémával állt kezelés alatt.

Lánya apja

A családfő, Ozzy Osbourne - aki maga is bevallottan drog- és alkoholfüggő, és már többször megjárta a rehabilitációs klinikákat - állítása szerint többször is vallatta Kellyt arról, használ-e drogokat, de lánya végig tagadta ezt. "El se hiszem, hogy bevettük ezt a mesét. A táskájában talált gyógyszerek mennyisége egyszerűen elképesztő volt." - kesergett a rocker a show-ban, ahová eredetileg azért érkezett feleségével, hogy a The Osbournes realty-szappanopera újabb, harmadik évadjának indulását jelentse be, de ehelyett végül legújabb családi drámájukat tálalták a nagyközönségnek.

Szintén zenész

Ozzy Osbourne egyébként szintén nincs a topon, amint az a családi szappanoperából kiderült: a rocker aggastyánhoz hasonlóan csoszog, belassulva motyog, és viselkedése sokszor zavarodottabb, mint egy eltévedt négyévesé a szupermarket játékosztályán. A "sötétség királya" mindezekért orvosát, Dr. David Kippert hibáztatja, aki 2002 júniusa óta kezelte őt, és március elején be is perelte a doktort, mert szerinte az túl sok függőséget okozó gyógyszert írt fel neki. Osbourne azt állítja, hogy Dexedrint, Valiumot, Zyprexet és egyéb, rendkívül erős hatású nyugtatót kellett szednie orvosa rendeletére.

Százmilliók gyógyszerekre

A Los Angeles Times szerint a hatóságok már bekérték Dr. Kippertől az énekes orvosi kartonjait, és kitűztek egy meghallgatási időpontot, ahová Osbourne-t feleségével, Sharonnal együtt várják. A kartonok alapján az már tudható, hogy az Osbourne család 2002 júniusától, Kipper megbízatásának kezdete óta 650 ezer dollárt (több mint 130 millió forintot) hagyott a dokinál szolgáltatásainak fejében.

"Az Osbourne-oknál már megszokhatták, hogy sose lehet tudni, mi történik a következő pillanatban"- komentálta a történetet Sharon, hozzátéve, hogy dühösnek és megbántottnak érzi magát, és azon sem csodálkozna, ha kiderülne, hogy átok ül a családon.