horoszkóp

Kelly Osbourne szerint a drogfüggés náluk genetikai dolog

2005.02.17. 13:24
Ozzy Osbourne drogfüggőségtől terhelt családjában már mindenki megjárta az elvonót. Kelly Osbourne most árulta el, hogy az Osbournes forgatásait is heroninnal csinálta végig, és elmélete szerint ez náluk valami genetikus dolog lehet. Szerinte az az ő baja, hogy túl gazdag és sikeres.

Az énekléssel próbálkozó, de inkább csak híres édesapjáról és sorozatos elvonókúráiról közismert Kelly Osbourne nemrég bevallotta: egész korai tinédzserévei óta drogfüggő, és az Osbournes című reality show forgatása alatt is heronifüggő volt. "Tisztára zombi voltam" - mondta el Ozzy Osbourne ifjabb lánya, és azt is hozzátette: "13 éves korom óta használok drogokat".

Kelly és a genetika

Kelly Osbourne öccse, Jack is folyamatosan hasonló problémákkal küzd, ezért tavaly például együtt jelentkeztek be elvonókúrára. Az énekesnő úgy véli, a drogfüggőség családjában nem véletlen: "Szerintem ez genetikai dolog nálunk. Az apám is használt drogokat, és az öcsém is ugyanúgy. Bezzeg ha például rákosak volnánk, amiatt senki nem nézne le bennünket."

Kelly és az ő problémái

A rockercsalád lánya saját magát ugyanakkor a hírnév és pénz áldozatának tekinti. Míg más sztárok épp ezekért a dolgokért hajtanak, a húszéves Kelly Osbourne azt állítja, épp a média állandó figyelme és a rengeteg pénz tehet arról, hogy ő a drogokhoz fordult vigasztalásért és ópiátfüggő lett. Az énekesnő így beszélt erről a Femalefirst női portálnak: "Az a legnagyobb bajom, hogy gazdag és sikeres vagyok. A nagy nyilvánosság előtt felnőni nagy szívás. Épp elég kemény, ha a családod állandóan kritizál, de hogy az egész világ is ezt teszi, az elég súlyos. A drogokkal menekülni próbáltam, de a koksz és a speed nem jött be, úgyhogy végül az ópiátoknál kötöttem ki." Ennek állítása szerint már vége, de azt mondja, kis híján belehalt szenvedélyébe: "A rehabilitációt megelőző négy hónapban már vért hánytam, de próbáltam eltitkolni anyámék elől. Volt, hogy reggelenként véresen ébredtem." A hitelesség dacára az énekesnő legutóbbi lemeze - amelyen egy drogfüggőségről szóló dal is szerepel - mindazonáltal nem döntögeti az eladási listákat, így valójában egyelőre csak a szülői vagyon nyomasztó súlyával kell megküzdenie.