horoszkóp

Kelly Osbourne ismét elvonókúrán

fzs
2005.06.06. 12:41
Ozzy Osbourne 20 éves lánya szerint a drogfüggés náluk családi hagyomány. Ebből következően az is a családi hagyomány részét képezi, hogy a családtagok időnként azt állítják, már nincsenek rajta semmiféle szeren, majd elvonókúrára vonulnak - ahogy Kelly Osbourne tette ismét.

Az énekesnőként érvényesülni próbáló Osbourne-lány a US Weekly információi szerint a kaliforinai Pasadenában lévő Las Encinas kórházba jelentkezett be. Ugyanitt kezelték korábban testvérét, Jack Osbourne-t alkohol- és drogfüggése miatt. Az újság informátora szerint Kelly "várhatóan pár hétig lesz benn. Nincs túl jól, ismét a régi problémáival küzd, de mindenki mellette áll." A család egy másik közeli ismerőse szerint "mindenki támogatja, de tudjuk, hogy erős lány, és ahogy eddig is, úgy most is meg fogja csinálni."

Rutinos visszaeső

Kelly Osbourne
2004 áprilisában Kelly Osbourne már átesett egy elvonókúrán. Akkor a malibui Promises terápiás központban vett részt egy kezelésen, melynek során a fájdalomcsillapító-függőségéből próbálták kikezelni. Ozzy lányának állapotát jól jellemzi, hogy akkoriban annyira pánikolt attól, hogy kifogy a gyógyszerekből, hogy több mint ötszáz tablettát rejtegetett a szobájában. Testvére, Jack és apja, Ozzy Osbourne szintén több esetben vettek már részt elvonókúrán különféle drogproblémáik kapcsán.

Súlyos kritikák

Kelly Osbourne épp második, Sleeping In The Nothing című lemezét jelenteti meg: az album Amerikában június 7-én kerül a boltokba. A lány sajtóügynöke szerint ezt a mostani elvonókúra sem hátráltathatja: "Kelly ugyan most személyes problémákkal küzd, de pár hét múlva újra a régi lesz."

Egyesek szerint az énekesnő új visszaesése annak köszönhető, hogy új lemeze angliai megjelenésekor csak az 57. helyig jutott a listákon, és külseje miatt is rengeteg kritikát kap. Barátai szerint mindezek nagyon érzékenyen érintették az ifjú Osbourne-lányt: "A szívét-lelkét beleadta az új lemezbe, és nagyon rosszul esett neki, amikor a kritika lehúzta. A másik pedig a testsúlya: ő egy normális testalkatú, gömbölyded lány, nem egy sovány modellalkat, de mindig ezt kérik számon rajta. A fájdalomcsillapítókkal és az alkohollal csak a megbántottságát próbálja enyhíteni."