horoszkóp

Kelly Osbourne berágott Paris Hiltonra

2005.11.22. 15:59
Kelly Osbourne végleg kiakadt Paris Hiltonra, aki tönkretette születésnapját. Közben úgy döntött, visszavonul a showbizniszből.

Párnacsatából százezer dolláros kár

A molett Kelly Osbourne a napokban ünnepelte 21. születésnapját a Las Vegas-i Hard Rock Hotelben. Az eredetileg szolid baráti összejövetelnek szánt házibuli óriási botrányba fulladt, amikor Paris Hilton új pasija, Stavros Niarchos kezdeményezésére a vendégsereg párnacsatázni kezdett. Az ártalmatlan poénnak szánt játék során elindult a luxusszálló tűzvédelmi berendezése és a zsúrra kibérelt lakosztály teljesen elázott. Ráadásul az egész szállodát ki kellett üríteni, ami Miss Osbourne-nak összességében százezer dollárjába került.

Paris mindent elpletykál

De nem ez az egyetlen ok, amiért Kelly Osbourne kiakadt egykori barátnőjre. Állítása szerint annyi titkát kikotyogta már Paris, hogy lassan semmiről nem beszélgetnek egymással. "Paris igazán kedves lány, de elsősorban bulizni szeretek vele. Vicces, kedves, és nagyvonalú, de tudom, hogy egyből mindent kipletykál, amit mondok neki. Ezért inkább egy jó ideje nem mondok már neki semmit", panaszkodta az egyik milliomos a másikról.

Eleget gürcölt már

Közben Kelly Osbourne úgy döntött, hogy befejezi énekesnői karrierjét. Az ok egészen egyszerű. A ma 21 éves énekesnő szerint épp elég pénzt keresett már ahhoz, hogy nyugdíjba menjen. A The Sun-nak Osbourne azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs többet dolgozni az életben. "15 éves korom óta gürizem. Nincs kedvem tovább dolgozni. Tele vagyok pénzzel. Akkor meg mégis minek?" hangzott az irígylésre méltó állítás.