A rendőrség szabálysértés miatt eljárást indított a színész ellen, akit mindez a jelek szerint nem nagyon hat meg. Olvasóink ismét látták a sportkocsit helytelenül parkolni, ráadásul kétszer is ugyanazon a napon.

Kern András a februári tilosban parkolásért büntetésre számíthat. Ahogy az a Velveten megjelent fotó is mutatta, a színész sportkocsija mögött egy rendőrautó is feltűnt. A Mammut környékén szolgálatban lévő rendőrök észrevették a szabálytalanságot és nem hagyták szó nélkül a zebrán parkolást. "Intézkedtek vele szemben és szabálysértési eljárást indítottak ellene" - tájékoztatta a Velvetet a BRFK sajtóügyeletese. Az ügyeletes ugyanakkor nem árulta el, mikor indult az eljárás. Kern a szabálysértés miatt pár tízezer forintos büntetésre számíthat.

A színész tilosban parkoló autójáról készült fotó megjelenése után két olvasónk is találkozott a hírhedt személygépjárművel. "Pont a Velvet hétfői cikkének olvasása után tartottam hazafelé, amikor a Roosevelt téren elém jött egy Nissan 350Z, sötétezüst színben, benne egy ismerős arccal. Mentem mögötte szépen, amikor elértünk a Vigadó térre, ahol a Nissanos kitette az indexét balra, és elegánsan leparkolt a Vigadó elé. Ami nem is lenne baj, ha nem egy várakozni tilos tábla után tette volna ezt. Hm, kár, hogy siettem és nem volt időm lefotózni. Így megy ez" - jelentette 145 QV.


Nagyobb térképre váltás

Újlipóti névre hallgató feljelentőnk pedig ugyanezen a napon, azaz hétfőn, figyelte meg Kern András autóját a Vígszínház előtt. "Alighogy végigolvastam a Kern András méltatlan parkolásáról szóló cikket, amikor ma este ugyanezt az autót, hasonlóan hányaveti módon parkolva láttam a Vígszínház előtt. Elállta a kocsifelhajtót, de valószínűleg csak a szövegkönyvéért ugrott be, mert elakadásjelzőt használt. Ha pedig már itt tartunk, feljelenteném Gyuriska Jánost is, bár ő semmi rosszat nem tett, csak rendszeresen látom a Vígszínház irányába vagy -ból bandukolni. Eddig mindig egyedül ment, lehajtott fejjel, kicsit szomorúnak tűnt. Kern András pofátlansága különben megrázó, mélységesen csalódtam benne."  

Természetesen a színészt meg akartuk kérdezni, hogy kívánja-e kommentálni a rendőrségtől kapott értesülésünket, és hogy járt-e a Vigadó téren, illetve a Vígszínház előtt tegnap, de nem értük el. Felesége csak annyit mondott, hogy a művész nem valószínű, hogy reagálni fog kérdéseinkre.