John Kerry a Beatlest és a szép nőket szereti

MTI
2004.08.19. 11:45
John Kerry, amerikai elnökjelölt egy férfimagazinnak bevallotta, örömét leli a szép színésznőkben, de egyúttal feleségének is nagy csodálója.
John Kerry, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje nyíltan is vállaja, hogy rajong a szép színésznőkért. Charlize Theron, a Szörnyeteg (Monster) című hollywoodi produkció idei Oscar-díjas dél-afrikai sztárja például "igazán rendkívüli" nő a zemében, de a politikus csodálója Catherine Zeta-Jones filmszínésznőnek - és a néhai Marilyn Monroenak is, aki véleménye szerint "szórakoztató, bonyolult és természetesen szép, nagyon szép". A 60 éves elnökjelöltet a QG című, férfiaknak íródott magazin faggatta többek között a "legszexibb" színésznőkről.

John Kerry és Teresa Heinz Kerry
Zenében John Kerry ennél konzervatívabb, de egyaránt nagyra értékeli a Beatles és a Rolling Stones együttest, nem tud közülük választani, viszont megnevezte négy kedvenc számát a Rolling Stones repertoárjából: ezek a Brown Sugar, a Jumpin, a Jack Flash és természetesen a Satisfaction.

A felesége se kutya

Igencsak tetszik a massachussettsi szenátornak saját második felesége, Teresa is, aki mindenütt ott van az oldalán a kampányban és mint mondja, "megváltoztatta az életét".

""Első házasságom után ugyanolyan helyzetben voltam, mint sokan mások, akiknek nem sikerült a kapcsolat: az ember biztos akar lenni abban, hogy a következő lesz az igazi. Így az ember ideges, habozó. Teresa visszaadta az önbizalmamat. Erős bizonyosságot nyújtott arra vonatkozólag, hogy ki vagyok" - mondta a QG-nek az elnökjelölt a feleségéről, aki a Heinz-vagyon örököseként az Egyesült Államok egyik leggazdagabb aszonya. Teresa Heinz Kerry egyébként nem titkolja, hogy 65 évesen is szexisnek tartja magát, és mindenkit biztosított róla, ha ő lesz a first lady, nem próbálja majd megváltoztatnia világot, és a világ sem fogja őt megváltoztatni.