horoszkóp

Britney Spears balhézik férjével

2005.11.09. 12:22
Folyamatos veszekedéstől hangos Britney és Kevin otthona, miközben egyre többet tudunk meg arról, hogy hogy is áll a helyzet az előző szerelmekkel.

Azt hogy Britney Spears és Kevin Federline ölik egymást, azt eddig is tudtuk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a napokban napvilágot látott fotók, melyeken Kevin épp dühösen hagyja el a pár malibui otthonát. A történet eddig úgy tűnt, a jól ismert séma szerint működik: Kevinnek inkább van kedve bulizni, mint a pelenkázni. Most úgy tűnik, a probléma összetettebb.

Kevin és a hűség

Britney Spears, Kevin Federline

A legújabb hírek szerint Shar Jackson, Federline exbarátnője még bőven a képben volt, amikor Kevin Britney-vel kezdett járni. Az akkor második gyermekükkel terhes Shar Jacksont rendszeresen látogatta az akkor már hónapok óta Britney-vel randizó Federline - legalábbis Jackson ezt állította az amerikai Sister 2 Sister lapnak.

Még mindig Justin

Aztán ott van még a Justin Timberlake-ügy is. Baráti körökből kiszivárgott, hogy Kevin valamelyik nap arra ért haza, hogy kedves hitvese volt pasijának, Justin Timberlake-nek a CD-jét hallgatja, miközben érzelgősen közös fényképeiket nézegette. "Kevin mindig is féltékeny volt Britney múltjára, akárhányszor meghallja Justin nevét, egyből veszekedni kezd' - mesélte a barát az amerikai Star Magazine-nak.

Foggal, körömmel ragaszkodnak egymáshoz

Problémából úgy tűnik, akad bőven. A pár most azzal foglalatoskodik, hogy rendbe hozza házasságukat. Virágüzletté varázsolt hálószoba és masszázsolajok segítenek majd ebben, állítják barátaik.

Mégsem lesznek rózsaszín képek

Minden, a házasságukat rendbehozni szándékozó praktika ellenére úgy tűnik, Britney inkább pesszmista. A rég beharangozott, több millió dollárt érő képeket egyelőre nem enegedni leközölni a lapokban. Túlságosan idillikusnak tűnik minden a képeken és ezekkel nem akart azonosulni így, hogy ennyi a konfliktus köztük.