horoszkóp

Britney férje nem hisz a válásban

2006.04.20. 11:32
Kevin Federline szánalmasnak tartja, hogy Jessica Simpson elhagyta a férjét, aki egyébként megcsalta őt. Britney férje a saját házasságát tartja követendő példának. Úgy fogalmazott, nem hisz a válásban, ugyanakkor egy feleséget már elhagyott.

Britney Spears férje Kevin Federline úgy tartja, ők már együtt maradnak az idők végezetéig. Meghatónak szánt mondatait a háttértáncosból lett híresség a Spin nevű amerikai magazin újságírójához intézte, hozzátéve, a válásban nem hisz. „Ha egyszer házasságra lépsz valakivel, az a döntés végleges” – jelentette ki.

Első feleségét elhagyta

Kevin az utóbbi években válthatott hitet, mert első feleségét, Shar Jacksont a hangnál is gyorsabban hagyta el, amikor Britney feltűnt a maga egzisztenciájával és amerikai álmával. A feleség akkor épp Kevin gyerekével volt terhes. A második házasságát 2004 szeptemberében kötötte, és azóta az sem nélkülözte a mélypontokat, amelyeket Britney azzal indokolt, hogy férje kicsapongó életet él, nemigen alkalmas egy kiegyensúlyozott házasságra. Az utóbbi időben azonban ezek már nem szerepelnek.

Csak úgy, mint első terhessége idején, ezúttal is azzal az információval látta el a bulvársajtót, hogy tapasztalatai szerint várandósan a szex sokkal jobb, ezért csak ajánlani tudja az anyaságot.

Bezzeg a Britney

Az örök házasság hitét egyébként Jessica Simpson kapcsán hozta szóba Kevin Federline, aki elmondta, szánalmasnak tartja, hogy a színésznő szakított férjével, Nick Lachey-vel. A szakítás oka többek közt az volt, hogy a férj összejött egy volt szépségkirálynővel. Néhány hónappal később pedig már egy televíziós műsorvezetővel, Vanessa Minnilloval kezdett randevúzni, akit egy klipforgatáson ismert meg. Jessica ezalatt egy hátrányos helyzetű mexikói gyerek örökbefogadásáról álmodozott, és úgy tűnik, férjéről kezd végleg lemondani.

Kevin Federline ezekről a részletekről nem tett említést a szóban forgó cikkben, de a tervezett zenei karrierjét szívesen szóba hozta, bár nincsenek még kiforrott elképzelései erről.