horoszkóp

Ön melyik kézilabdás csajra bukik?

2008.04.01. 11:25

A Romániában rendezett olimpiai selejtezőn a magyar női kézilabda-válogatott vasárnap legyőzte a japánokat, ezzel kijutott a pekingi olimpiára. A csajok tehát újra bebizonyítottak milyen klassz sportolók, de hogy mennyire jó nők, azt döntse el ön. A skálán adható legmagasabb pontszám a tíz, így ha soha nem látott még jobb nőt, ne habozzon oda kattintani. Az egy pont viszont csak a nagyon bénáknak jár. Ha ön túl romantikus ahhoz, hogy csak a külső számítson, akkor önnek szólnak a Handball.hu és Fanzone oldalán talált információk.

A szavazásnak vége

Ferling Bernadett

A Dunaferr Tatabányán született játékosa odavan Jack Nicholsonért és a majonézes krumplisalátáért. A 31 éves nő bajnoki címről és olimpiai aranyról álmodik, imád főzni, és a férjét tekinti az ideális pasinak.
Még nem érkezett szavazat

Szűcs Gabriella

A 24 éves lány régi álma válik valóra, ha játszhat az olimpián. A DVSC játékosa nem veti meg a junk foodot, kedvenc étele a pizza és a csoki, kedvenc itala pedig a kóla.
Még nem érkezett szavazat

Borbás Rita

A Dunaferr 27 éves játékosa szereti a kutyákat és a kertészkedést, kedvenc étele a húsleves, és sportolóként a maximumot igyekszik kihozni magából.
Még nem érkezett szavazat

Görbicz Anita

A 25 éves irányító imádja a filmeket, viszont nem szereti a mozik kényelmetlen székeit. Férfiideálja laza és romantikus, kedveli a kirándulást, a főzeléket és a meggylevet. A Győr ETO játékosának is van saját weboldala, csak még nem működik.
Még nem érkezett szavazat

Herr Orsolya

A 24 éves kapus szintén a Győr ETO játékosa, és ő is szereti a húslevest. Van kabala macija, kabala kacsája és édesapja személyében példaképe is.
Még nem érkezett szavazat

Hornyák Ágnes

A 180 centis lányban újabb győri csapattagot tisztelhetünk, aki leginkább édesanyja töltött káposztáját kedveli. A 26 éves lány Mátészalkán született, van kutyája és macskája, a kedvenc énekese pedig többek között Charlie.
Még nem érkezett szavazat

Juhász Gabriella

A 23 éves balszélső korábban a Győri ETO, jelenleg az FTC játékosa. Eddig két válogatott meccsen játszott, mi pedig reméljük idővel többet is megtudhatunk róla.
Még nem érkezett szavazat

Kovacsicz Mónika

A 25 éves jobbszélső szintén Győrből igazolt át a Ferencvároshoz. A Révkomáromban született lány 170 centi és 65 kiló.
Még nem érkezett szavazat

Lovász Zsuzsanna

Lovász 32 évével a válogatott legidősebb tagja, 2003 óta a Dunaferr játékosa. A jobbszélső nem ijedős, legalábbis erről árulkodik, hogy A bárányok hallgatnak a kedvenc filmje. Egyébként szereti a cigánypecsenyét és az Audikat.
Még nem érkezett szavazat

Pálinger Katalin

A 30 éves kapus egy újabb leg, hiszen 183 centijével ő a válogatott legmagasabb tagja. Szeret zenét hallgatni, és ezen a téren mindenevő. Nagyon vágyik már gyerekre, visszavonulása után mangánóvodát nyitna.
Még nem érkezett szavazat

Szamoránsky Piroska

A Ferencváros 22 éves játékosa egy szerelmes naiv álmodozónak határozza meg önmagát. Szerinte a lehetetlen nem tény, hanem vélemény, egy múló pillanat, amely valójában nem is létezik számára.
Még nem érkezett szavazat

Szucsánszki Zita

A 21 éves irányító a csapat legfiatalabb játékosa. A 173 centis lány 2005 óta játszik a Ferencvárosnál.
Még nem érkezett szavazat

Tóth Tímea

A Hypóban játszó 28 éves balátlövő kedvenc színésze Gálvölgyi János és Bajor Imre, szeret szópárbajozni és rejtvényt fejteni, legszívesebben sportosan elegánsan öltözik, és odavan a mákos gubáért.
Még nem érkezett szavazat

Vérten Orsolya

A Győri ETO 26 éves játékosa szereti Ákost és a Republicot, van egy Dia névre hallgató mopsza, és leginkább az olimpiai aranyra áhítozik.
Még nem érkezett szavazat
Köszönjük, hogy kitöltötte. Szép napot kívánunk.