horoszkóp

Kevin Federline Las Vegasba vitte gyerekeit

2007.03.06. 11:13
Míg Britney Spears az alkoholelvonón próbálja visszanyerni szellemi épségét, gyerekeire az apuka vigyáz. Például Las Vegasba viszi őket.

Kevin Federline - nejével vagy nélküle - rendszeresen látogatta Las Vegast, ahol rendszerint emlékezeteseket bulizott, többször is bekerült a lapokba például különféle sztriptíztáncosnők társaságában. Neje lerobbanása óta azonban felelősségteljes apukaként lép fel a köz előtt: például Valentin-napra tervezett vegasi hétvégéjét is elhalasztotta, hogy a gyerekekkel legyen. Most azonban bepótolta a mulasztást - a kölkök társaságában.

Példamutató apuka

Britney férje szombaton érkezett a Mirage Hotel & Casino szállodába két fia, a 18 hónapos Sean Preston, és a 6 hónapos Jayden James, egy dadus, valamint anyja, öccse és két testőr társaságában - számolt be a People. "Igazán visszafogott volt" - véleményezte viselkedését a lapnak egy szemtanú. "Mondhatnánk úgy is, hogy a legjobb formáját hozta. Jól érezte magát, de nem az az őrülten bulizós Kevin volt, aki általában itt szokott lenni".

A felelősségteljes apuka barátai körében vacsorázott a szálló Japonais nevű éttermében, sőt, kicsit késett is, mert előbb saját kezűleg dugta ágyba a gyerekeket. Éjszaka sem mozdult ki a szállóból, a Revolution nevű klub egyik VIP-asztalánál relaxálgatott pár haverjával.

Érett személyiséggé fejlődött

Egy családi barát szerint Spear skiborulása és drámája hatására Federline felelősségteljesebbé vált: "Minden reggel azzal kel, hogy van célja, és élvezi a családja társaságát". Federline sajtósa nem kommentálta a lapértesüléseket.