Kate Hudson szült majd fogyott

2004.06.14. 14:54
Kate Hudson 27 kilót hízott terhessége alatt, de kisfia születése után öt hónappal már ismét a régi. Mint mondja, óriási meló volt leadni a fölös kilókat, de ez nem tántorítja el őt és férjét attól, hogy ne tervezgessék már most a következőt. Illetve: a következőket. Az ifjú színésznő ugyanis - szülei, Goldie Hawn és Kurt Russell mintájára - maga is rengeteg gyermeket szeretne.
Kate Hudson, a Majdnem híres időközben valóban híressé vált sztárja január elején adott életet első gyerekének, egy kisfiúnak, akit Rydernek neveztek el. A színésznő terhessége alatt 27 kilót hízott, és bár ebből csak alig 4 kiló volt a baba súlya, az ifjú édesanya most, öt hónappal később már ismét korábbi méretében tündököl. A kérdésre, hogy mi volt a titka a gyors formába lendülésnek, Hudson lakonikusan egyszerű választ adott: "eszméletlen sokat edzettem".

A színésznő terhessége alatt egyáltalán nem stresszelte magát külseje miatt, és nem szégyellte hatalmas pocakját és a vele járó túlsúlyt sem. Szemtanúk látták őt férjével egy könyvesboltban, és elmondásuk szerint "olyan felső volt rajta, ami fedetlenül hagyta a hasát, és erre szemmel láthatóan nagyon büszke volt."

Előre a nagy család felé

Ryder várhatóan nem sokáig lesz egyke, mert Hudson előtt bevallottan anyja, az 57 éves Goldie Hawn példája lebeg: "Rengetegen vagyunk a családban. Mindig is testvérek és féltestvérek egész hada vett körül bennünket, és bár anyám és Kurt Russell nem házasodtak össze, a miénk az egyik legösszetartóbb család, amit ismerek" - mondta el az ifjú színésznő az Ananovának. Így érthető, hogy a színésznő és párja, Chris Robinson, a Black Crowes zenekar egykori énekese is legalább négy gyereket szeretne majd, de az is lehet, hogy fél tucatig meg sem állnak: "Rengeteg gyereket szeretnénk, milliónyi bébit, és rajta is vagyunk az ügyön: minden este gyakorlunk!" - állította Hudson egy tavalyi interjúban, igy szinte biztosra vehető, hogy Ryder megszületése csak a kezdet a nagy család felé vezető úton.

"Megzabálnám ezt a pasit!"

Hudson nemcsak a családalapításban hallgat édesanyjára: Hawn, aki maga is 20 éve él már Kurt Russell-lel, azt tanácsolta lányának, hogy esküvő után kicsit vonuljon vissza, hogy több időt tudjon férjével tölteni, és minél jobban megismerhessék egymást. "Ez volt életem legjobb döntése" - mondta később Hudson, miután megfogadta az anyai jótanácsot. "Nagyon boldog vagyok Chris-szel, és egy percre sem szeretnék elszakadni tőle. Az emberek azt mondták, hogy túl fiatal voltam ehhez a kapcsolathoz, Chris pedig amellett, hogy egy vad rocker, túl öreg hozzám. De engem semmi nem érdekelt, szerelmes vagyok belé, és vele szeretnék maradni örökre. Imádom a pasit, legszívesebben felfalnám!"

Ryder megszületése azonban új fejezetet nyitott az ifjú színésznő életében: "Az anyaság teljesen megváltoztatott. Ha felelősséget kell vállalnod, egyik pillanatról a másikra felnőtté válsz."