Nicole Kidman elkelt

2006.06.25. 10:48
Nagyban zajlik az ausztrál színésznő esküvője, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy Keith Urban-nel ragaszkodtak a hagyományokhoz. Volt lánybúcsú és legénybúcsú, az esküvő előtti utolsó éjszakát pedig külön töltötték a jegyesek.

A hagyomány jegyében

Nicole Kidman hagyományos keretek közt mondja ki ma délután a boldogító igent. A párhoz közelállók szerint a színésznő az utolsó éjszakát külön töltötte leendő férjétől Keith Urbantől, és még a ruháját sem mutatta meg ausztrál jövendőbelijének. "Volt hagyományos lánybúcsú is, ahol Nicole barátnői és rokonai voltak jelen"- nyilatkozta a People Magazine-nak Kidman egyik barátnője. Azt azonban Kidman előre kikötötte, hogy az esküvőjét ünneplő lánybuli nem tarthat hajnalig, ő ugyanis szeretné jól kialudni magát. Keith Urban állítólag ezalatt Sydney egyik előkelő szórakozóhelyén töltötte az időt, ahol a Nashville-ből érkező barátaival énekeltek együtt hajnalig.

Megint katolikus lesz

Az esküvő kedvéért Sydneybe utazó pár az elmúlt két hétben teljes gőzzel készült esküvőjükre, melynek helyszínéül azt a templomot választották ahol a színésznőt megkeresztelték, és ahova fiatal koráig járt lelki gyakorlatra. Nicole Kidman az esküvője napján ismét visszatér a katolikus valláshoz, melyet akkor hagyott el, amikor a szcientológus Tom Cruise felesége lett.