horoszkóp

Kidman új pasijával hétvégézett

2004.11.29. 18:11
Tom Cruise exneje olyan férfivel kárpótolta magát, aki bizonyítottan képes a gyermeknemzésre. Steve Bing ugyanakkor nem egy jellembajnok: csak a DNS-teszt bírta rá, hogy elismerje, ő az apja Liz Hurley kisfiának.
Nicole Kidman
Nicole Kidman új barátjával, a milliárdos Steve Binggel töltötte a Hálaadás hétvégéjét. A párt a Los Angeles-i Trader's Vic étteremben szúrták ki, ahol népes baráti társaságban "nevetgéltek, kacarásztak és ölelgették egymást" - tudósít a New York Post.

A 36 éves Kidmant először november elején hozták össze a milliárdossal, amikor először tűntek fel együtt nyilvánosan egy felkapott New York-i étteremben.

Gyerekes problémák

Binget a bulvársajtó azóta követi figyelemmel, hogy Liz Hurleyvel járt, majd miután szakítottak, tagadta, hogy ő volna a modell időközben fogant gyermekének apja. Bing szerint "a kapcsolat nem volt kizárólagos", de később a DNS-teszt mégis bizonyította, hogy a most már kétéves Damiannek ő az apja.

Kidmannek jelenleg két örökbefogadott gyereke van, akiket még exférjével, Tom Cruise-zal együtt adoptáltak. Válásuk óta a színésznő egyre gyakrabban hangoztatja, hogy szeretne saját gyereket szülni, amire - a Bing által felmutatott referencia alapján - most akár jó esélye is lehet.