horoszkóp

Végig csalta Nicole Kidmant Keith Urban

2006.12.25. 14:43
Egy amerikai modell azt állítja, hogy viszonya volt Nicole Kidman pasijával, Keith Urbannal, és beszámolt annak kábítószerfüggéséről is. A 23 éves modell egy bárban találkozott Urbannal és mint mondta, sosem védekeztek a 2004 májusában kezdődött kapcsolat során.

Titkos viszonyuk egészen addig tartott, míg Urban idén októberben be nem jelentkezett a Betty Ford drog rehabilitációs klinikára kábítószerfüggése miatt.

Nicol Kidman jobbat érdemelne

"Nagyon sajnálom, ha megbántottam Nicole-t, én csak el akartam mondani a teljes igazságot, hogy aztán minden menjen a maga útján" - nyilatkozta Wyatt egy lapnak. "Remélem, újra boldogok lesznek együtt, bár Keith meglehetősen zaklatott ember, Nicol nála mindenképp jobbat érdemelne - közölte a sértett ex-szerető.

Wyatt fellebentette a fátylat a titokról, miszerint azután is rendszeresen randizgatott Urbannal, hogy a férfi szerelemre lobbant Kidman iránt még 2005 őszén. Sőt, szexuális viszonyukat is folytatták, mégpedig védekezés nélkül.

Szex a szeretővel, hetente háromszor

"Keith Nem akart megházasodni, ezért reménykedtem, hogy a kapcsolatuk nem tart örökké, hanem egy lesz a sok közül" - indokolta a modell a titkos viszony fenntartását annak ellenére, hogy folyamatosan megalázottnak és senkinek érezte magát Keith és Nicol mellett.

A lány igyekezett nem szerelembe esni a szeretőjével, de nem járt sikerrel, hiszen mielőtt Urban találkozott volna Kidmannel, sülve-főve együtt voltak. A Nicollal folyatott kapcsolat idején is hetente kétszer-háromszor találkoztak, iszogattak egyfoltában drogoztak, amiről persze a férfi családja mit sem tudott.