Pár nappal ezelőtt bejárta a világot a hír, miszerint a színésznő babát vár, és férjével ezt már a családnak is bejelentették az ünnepek alatt. A celeb szóvivője szerint ebből semmi nem igaz.

Két nappal ezelőtt a Daily Mail exkluzív információra hivatkozva azt állította, hogy a színésznőnek végre sikerült teherbe esnie, és a jó hírt karácsonykor már be is jelentették a családnak. Kidman szóvivője szerint ebből azonban semmi nem igaz. "Ilyen alapon már harminc babának kellett volna életet adnia. Véleményük szerint ez csak egy buta londoni pletyka" - olvasható a szóvivő nyilatkozata az msnbc.com oldalon. "Ausztráliában forgat, és történetesen a családja is ott van. Most pedig éppen valahol, távol a nyilvánosságtól pihen egy pár napot" - tette hozzá a celeb sajtósa.

Amióta Kidman és Keith Urban tavaly nyáron összeházasodott, többször is felröppent a pletyka, miszerint a színésznő, aki Tom Cruise-zal kötött házassága alatt elvetélt, végre várandós. Ezeket a híreszteléseket azonban rendre cáfolták az illetékesek. Ennek ellenére az utóbbi időben egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Kidman két örökbefogadott gyermeke, Isabella és Connor mellé szeretne egy saját gyereket is. Bár férje eleinte - közvetlenül az elvonókúra után - nem vágyott az apa szerepre, nemrég bejelentette, hogy ő is készen áll a családalapításra. Időközben kiderült, hogy Kidman 2008-ban csupán egyetlen filmet forgat az az angol Stephen Daldry rendezésében, több szerepet pedig nem vállal a következő évre. "Ez most nem tudnám összehozni a családi életem változásaival és történéseivel" - indokolta döntését.

Bennfentesek szerint ez azt jelenti, hogy Kidman a lehető legrövidebb időn belül szülni szeretne. Nem is beszélve a hízókúráról, amit még ősszel kezdett el a színésznő. Bár Kidman saját állítása szerint egy szerepe kedvéért kezdett el enni, vannak, akik ezt nem fogadják el, szerintük így készül az anyaságra. Annak ellenére, hogy a Daily Mail-nek akkor elmesélte, hogy többen is azt hitték terhes, mert ekkora hasa nem szokott lenni, a lap újfent azt állította, hogy Kidman vélhetőn azért viselt alakját elrejtő ruhákat Baz Luhrmann Ausztrália című filmjének decemberi forgatásán, mert állapotos.