Nicole Kidman a leggazdagabb ausztrál híresség

2004.04.15. 10:27
Nicole Kidman tavaly nemcsak díjak garmadát gyűjtötte be Az órák című filmért, hanem éves jövedelmét is sikerült megkétszereznie: 2003-ban 18,6 millió dollárral gyarapodott a vagyona, és ezzel ő lett Ausztrália legjobban kereső szórakoztatója.
A legjobban kereső ausztrál szórakoztatók ötvenes toplistáján, amelyet a Business Review Weekly lap készített, Nicole Kidmant John Farnham énekes követi, aki a 96 koncertből álló és 460.000 embert vonzó országos turnéjával 17,8 millió dollárt kaszált. A harmadik helyre az AC/DC került, amelynek tagjai 14,9 millió dollárt zenéltek össze.

A The Wiggles nevű gyerekcsapat 10,5 millió dollárral a negyedik, őket 7,4 millió dollárral Peter Weir, a Kapitány és katona rendezője követi. (Az Associated Press hírében arról nem esik szó, hogy a Kapitány és katona főszereplője, Russell Crowe mennyit keresett tavaly.)

Nem volt ez mindig így

A 36 éves Kidman, akit az elmúlt időkben Az órák mellett olyan filmekben láthattunk, mint a Moulin Rouge, a Más világ, a Dogville vagy legutóbb a Hideghegy, 2002-ben még csak 8,63 millió dollárt kasszírozott, ami csupán a nyolcadik helyre volt elegendő.