horoszkóp

Kim Basinger kislányából merített erőt

2004.09.15. 12:33
Kim Basinger először nyilatkozott a sajtónak a házassága felbomlását követő kétségbeesett időszakáról. A színésznő azt állítja, Hollywood egyik legbotrányosabb válása után kislánya adott neki erőt az újrakezdéshez.
Kim Basinger
Az 50 éves Kim Basinger és - immár - ex-férje, Alec Baldwin ádáz harcot vívtak lányuk, Ireland felügyeletéért, és ez a háború még a Hollywoodban megszokott heves temperamentumhoz képest is durvának számított. A szakítás olyan csúnya volt, hogy az egykori házaspár tagjainak a bíróság megtiltotta a közvetlen találkozást, és csak fax vagy e-mail útján kommunikálhatnak.

Lánya a legfontosabb számára

Basinger így mesélt a The Sun-nak lányával való kapcsolatáról: "Ireland a legfontosabb az életemben. Őszintén megbeszéltük, mi történt, és éreztem, hogy van benne egy kis neheztelés felém. Jópár kényes kérdést kellett megoldanunk, de együtt túlvagyunk rajta, és érzem, már ő sem szorong. Nagyon hiszek benne, és ő is bízik magában. Mindketten tudjuk, hogy soha nem hagyjuk el egymást."

Törvényekben szabályozott

Ireland életét most szigorú bírósági törvények szabályozzák, amelyek azt is megszabják, mikor és melyik szülőjével utazhat el nyaralni. A szülők a bíróság előtt mindketten aláírtak egy olyan megállapodást, hogy Baldwin elveszíti a 8 éves Ireland látogatási jogát, amennyiben eltérne a közösen kialakított, szigorú időbeosztástól. Ezen felül azt is szerződésbe foglalták, hány percet beszélhet a színész telefonon lányával, valamint hogy amikor Ireland apjánál tartózkodik New York-ban, Baldwinnak kötelessége egy személyi asszisztensnőt biztosítania számára.

Szélsőséges érzelmek

Kim Basinger és Alec Baldwin 1992-ben házasodtak össze, és 10 évvel később váltak el. A szerelem olyan heves gyűlöletté vált köztük, hogy a színésznő egy ízben még azt is elismerte, hogy férje haláláról fantáziált. Baldwin öccse, William cserébe lehülyézte, és a hírhedt pók után fekete özvegynek nevezte sógornőjét.