Az éles elméjű pornószínésznő, a "gyorsan finomat" japánimitátor, a bambipillantású díva, netán a bronzérmes szépségkirálynő lesz a Nagy Nő?
A Velvet - felülve a sajtóban megjelent híresztelésekre - kutatásba kezdett az ügyben, nem kímélve sem időt, sem fáradságot. Mint korábban beszámoltunk róla, a műsor producere, Radnai Péter nem cáfol, de nem is erősít meg semmit annak kapcsán, hogy vajon Gregor Bernadett, Stahl Judit, Bálint Antónia, netán Michelle Wild lesz a Nagy Ő mintájára kialakított Nagy Nő.

A Velvet magánnyomozásának jegyzőkönyvét olvashatják. Alább.

9:45

Michelle Wild telefonja kicseng. Felveszi, mi pedig nyomban nekiszegezzük a kérdést: "A sajtóban megjelent információk szerint ön az egyik esélyes a Nagy Nő posztjára. Mennyi valóságalapja van ennek a híresztelésnek?"

"Abszolút semmi valóságalapja nincs, engem legalábbis még nem kerestek föl a műsor készítői - mondja Wild. "De ha megkeresnének, akkor sem vállalnám, mert nem egyezik a magánéletemmel: nekem már ugyanis megvan a "nagy őm".

9:46

Stahl Judit ügynökségének telefonja kicseng ugyan, de nem veszik föl.

9:47

Gregor Bernadett a vonalban, akinek megismételjük a fenti kérdést.

"Én is csak annyit hallottam, amennyi a sajtóban megjelent, bár újságot elvi okokból már nagyon régóta nem veszek kézbe. Ez az egész a bulvársajtó felvetése, valamelyik újságíró kitalálta, de valójában semmi valóságalapja nincs" - cáfol.

"Tehát egyértelműen leszögezhetjük, hogy kósza híresztelésről van szó?" - törekszünk a pontosításra.

"Olyan biztos, mint a halál" - érkezik a fatalista válasz.

9:50

Stahl Judit ügynökségének telefonja kicseng ugyan, de nem veszik föl.

9:51

E-mailt küldünk Stahl Judit ügynökségének.

Másnap 12:34

Stahl Judit ügynökségétől nem érkezik válasz. De mind róla, mind pedig Bálint Antóniáról egy meg nem nevezett informátor bizton állítja: nem lesznek Nagy Nők. Tanulságképpen levonhatjuk, hogy nem érdemes bedőlni. Még annak sem, ami le van írva.