Király Linda és Timberlake január 26-án, hétfőn Londonban találkoznak. "Soha nem számítok semmire, lesz, ami lesz" - mondta a Velvetnek az énekesnő, aki állítása szerint azt is a személyes találkozó után fogja eldönteni, hogy Justin jó pasi-e vagy sem.
Jövő héten kezdik vetíteni Király Linda új videoklipjét, amelyben Timberlake két táncosa is feltűnik. "Egyik haveromnak a haverja Justin táncosa és amikor Budapestre jött, összebarátkoztunk." - mondta a Velvetnek az énekesnő. Ez a táncosfiú két hónappal ezelőtt hívta meg Lindát a Timberlake-turné egyik németországi állomására, ahol az énekesnő megismerte Britney Spears exbarátjának többi táncosát és koreográfusait is.

Régi ismerős

A gyümölcsöző ismeretségnek köszönhetően Timberlake háttércsapatából két táncos és Phil, a koreográfus is részt vett Linda új klipjének készítésében: "Nagyon tetszett nekik a zeném és azt mondták szeretnének velem dolgozni. Ekkor nem találkoztam Justinnal, de amikor Németországból a következő turnéállomásra indultak, a táncosok betették a buszon a lemezemet és akkor kérdezte meg hogy 'ki ez a lány'? Meséltek rólam, ezután hívott meg a jövő heti koncertre. 24-én, szombaton indulok" - nyilatkozta a Velvetnek az énekesnő.

Még semmi sem biztos

Király Linda nem akar jóslásokba bocsátkozni a találkozó kimenetelét illetően, "soha nem számítok semmire, lesz, ami lesz" - fogalmazott. A Velvet izgatott újságírója a szerény megnyilvánulás ellenére kötötte az ebet a karóhoz és legalább arra vonatkozóan szeretett volna többet megtudni, hogyan viszonyul Timberlake-hez, mint férfihez az énekesnő. Linda azonban nem kívánt előre véleményt formálni: mint mondta "ha élőben látom, akkor tudom majd megítélni."