horoszkóp

Kirsten Dunst kirúgta Jake Gyllenhaallt

2004.07.21. 15:00
A színésznőnek állítólag nincs ideje arra, hogy rendbe hozza kapcsolatát a Donnie Darko szerepével ismertté vált Jake Gyllenhaallal. A férfi lelkileg teljesen összetört, miután kiderült, hogy Kirsten Dunstot csupán saját karrierje érdekli.
Jake Gyllenhaal a Holdfényév jótékonysági vetítésén
Fotó: Amy Graves - Fashion Wire Daily
Két év együttlét után véget ért a Hollywood egyik álompárjaként emlegetett Kirsten Dunst és Jake Gyllenhaal kapcsolata.

Barátok maradtak

A Donnie Darko című filmből ismert Gyllenhaal szóvivője nem árult el részleteket arról, hogy a szerelmesek miért váltak el. Annett Wolf annyit közölt az AP hírügynökséggel, hogy Dunst és Gyllenhaal már "egy ideje nincs együtt". "A szakítás óta eltelt egy kis idő, de nagyon jó barátok maradtak" - tette hozzá Wolf. A színésznő szóvivőjét nem sikerült elérni, így a másik fél részéről nem kommentálták a szakításról szóló hírt.

Dunst akarta

A pár egyik közeli ismerőse szerint Dunst és Gyllenhaal rengeteg időt töltött távol egymástól, mert más-más helyszíneken forgattak, ezért a színésznő végül a szakítás mellett döntött. A forrás szerint a férfi lelkileg teljesen összetört. "Jack odavolt érte, és nagyon letört, amikor Kirsten szakított vele. Megszakad a szíve" - mondta. Kirsten viszont az illető beszámolója szerint úgy érezte, hogy a kapcsolatuk válságba került, és a munkája mellett nincs ideje arra, hogy rendbe hozza közös életüket.

Kirsten Dunst a Pókember 2 premierjén
Fotó: Meaghan Murphy - FWD
A 22 éves Dunst és a 23 éves Gyllenhaal két évvel ezelőtt találkozott. A fiatalokat Maggie Gyllenhaal, Jake Gyllenhaal húga mutatta be egymásnak, akivel Dunst a Mona Lisa mosolya című filmben játszott együtt.

Pittel kezdte

Kirsten Dunst olyan sorozatokban kezdte filmszínészi karrierjét, mint a Star Trek vagy a Nővérek. Mindössze tizenegy éves volt, amikor először csókolózott a filmvásznon, méghozzá Brad Pittel az Interjú a vámpírral című filmben. A Pókemberben a szuperhős barátnőjét alakító színésznőt a film forgatása alatt többször is hírbe hozták Tobey Maguire-rel, de a színésznő cáfolta a kettejük viszonyáról keringő pletykákat. Dunst egyébként Gyllenhaal előtt néhány hónapig Ben Foster színész barátnője volt, 1998-ban pedig rövid ideig Dustin Hoffman fiával, Jake Hoffmannal járt.