horoszkóp

Démoni csábítás a tengerparton

dns
2004.09.30. 10:25
Huszonkét telivér férfi és varázslatos nő színpadiasan küzd négy pár elcsábításán, amelyhez minden klasszikus eszközt felhasználnak a tangától az ánizsolajig. Az októberben induló műsor démonait kérdeztük arról, a való életben is szakítottak-e már szét párokat, és mernék-e saját kapcsolatukat próbára tenni egy ehhez hasonló karibi kiképzésen?
12 nap önismereti szextréning

"Ez nem játék, hanem önismereti kaland. A párok mindegyikének azt javasoltam, figyelje magát, tanuljon magáról. Mind a négy pár azt hitte, 12 nap túl kevés ahhoz, hogy bármi is megbolygassa a kapcsolatukat. Kiderült, néha túl sok is"- summázza a műsor lényegét Sebestyén Balázs műsorvezető a Kísértés sajtótájékoztatóján, majd bemutatja a játékban résztvevő párok rövidfilmjeit.

Szabolcs és Mariann
Klikk a képre!
Elsőként Melindát és Leventét ismerjük meg: a lány tizenévesen már férjnél volt, és született egy gyereke, akit Leventével nevel. Az egyébként szelídnek tűnő fiúról a műsorvezető elmondja, a forgatás ideje alatt időnként agresszív kitörései voltak. Levente azzal indokolja ezt, hogy nem bízik Melindában, mert évekkel ezelőtt félrelépett. Ezen aztán spontán összekapnak a kamera előtt, majd egy villámdörgés-effekt végpontozza elszánt kijelentésüket: a kapcsolatukat próbára kell tenni.

Ezután Szabolcs és Mariann filmjét ismerjük meg, szintén a valóságshow-kból már megszokott panelokban bemutatva. Ez esetben a képen egy sportautó száguld végig, egy fehéringes férfialak lép ki a kocsiból, és hősünk vallani kezd. Elmondja, állami hivatalban dolgozik, sznob, és időnként bizonytalan a kapcsolatát illetően.

Nem úgy a következő pár nőtagja. A 19 éves Zsanett rózsaszínre festett szemében nincs kétség, de miközben pink minimál-felsőrészeit csomagolja a bőröndbe, elmondja, kíváncsi, mit kell ahhoz tennie egy férfinak, hogy ő elcsábuljon. A negyedik párnál a nemi szerepek fordítva működnek. Balázs szavait idézve András csüng Eleonóra szavain, és ajkain. De hamarosan kiderül, az erőviszonyok megváltoznak: épp András volt, aki már az első nap utazott volna haza. A plazmaképernyőn ekkor megjelennek a csábítók. Belassítva vonulnak, ahogyan a Baywatch vízimentők, de 3 dimenzióban gyorsabban is tudnak.

Ledér nőszemélyek

"Meg kell küzdenünk az előítéletekkel" - állítja az egyik démon, Zizi, akit a bemutató után kérdeztünk tapasztalatairól - "Sokan biztos ledér nőszemélyeknek tartanak minket, akiknek az egyedüli céljuk, hogy elszakítsanak egymástól két szerető embert. A játékos párok fiú tagjai hamar rájöttek arra, itt a közös bulizás a lényeg, nem a direkt hódítás" - teszi hozzá a 24 éves show-tánc fan. A fiúk luxustáborából érkező Gergő pedig elmondja, ami őt illeti, elsősorban nem kísérteni ment Mexikóba.

"Megszállott kiteboardos vagyok. Amikor megtudtam, hogy szereplőket válogatnak a műsorba, rögtön eszembe jutott, mennyire jó lehet a karibi térségben űzni ezt a sportot. A forgatás helyszínén is kiteboardozni tanítottam a játékosokat. Ebből sok izgalmas helyzet alakult ki" - mosolyog Gergő.

A húsz éves Pálmának ennél komolyabb szándékai voltak a műsorral kapcsolatban. Az igazit szerette volna megtalálni.

"Elsősorban hajtott a vágy, hogy talán itt megtalálom az igazit. Emellett az utazás, a bulizás, az ismerkedés. Így nem is volt kérdés, utaznék-e csábítani Mexikóba. Kicsit szégyellős vagyok, de hamar megszabadultam a gátlásaimtól, mert semmi olyat nem kellett tennem, amihez nem volt kedvem." - mondta lapunknak az egyetemi hallgató, aki még nem árulhatja el, pontosan mi is volt a dolga és mekkora sikerrel űzte a mesterséget.

A való életben nem így csábítanak

Annyit azonban megtudunk a megkérdezett csábítóktól, hogy az eddigi életük során még egyszer sem fordult elő velük, hogy egy párt szétszakítottak volna.

"Összejöttem egy lánnyal, aki egy hete szakított csak a barátjával, de én szerettem annyira, hogy bízzak benne" - avat be a magánéletébe a modellként és személyi edzőként dolgozó Márk - "Néhány héttel később kiszívott nyakkal jött egy randira, és bevallotta, újból összejött az exével. Azóta tudatosan kerülöm ezt a helyzetet" - mondja a 25 éves fiú.

Tekintse meg képeinket!
"Szerettem egy srácot, akinek hat évig volt barátnője, de vacillált, hogy szakítson-e, vagy ne. Miattam szakított volna, de nem vállaltam, mert nem akartam másodhegedűs lenni. Nagyon érzékeny vagyok. Később kiderült, jól döntöttem, a srác egy évvel később feleségül vette a lányt" - mondja Ágnes, a sportos alkatú kísértő.

A részvételhez a csábítók imponáló külseje nem volt elég, egyedülállónak kellett lenniük. A nyár eleji forgatás óta néhányan már nem szinglik, de abban minden megkérdezettünk egyetért, hogy a kapcsolatát semmiképp tenné próbára egy ehhez hasonló helyzetben.

A csábítók sem mernék bevetni

"Eleinte valóban csak egy buli volt, de aztán a nyár és a fülledt erotika mindünkre hatott" - árulja el Gergő.

"Régóta egyedül vagyok, de ha lenne párom, nem tenném ki ennek a csábításnak, amit mi jelentettünk a pároknak. Tegyük fel, hogy elgyengülök, akkor óhatatlanul egy ország szeme láttára csalom meg, akit szeretek" - mondja a forgatáson démonként, a való életben titkárnőként tevékenykedő Ilona, aki notórius romantikusnak vallja magát.

"A pároknak tudniuk kellett, mire vállalkoznak" - mondja Zizi - "Itt nem arról van szó, hogy a hétköznapi életben helyt tudnak-e állni a kapcsolatukban. Meg tudják-e nyugtani a párjukat, ha feszült napjuk volt, be tudják-e fizetni a számlákat időben. Hanem egy olyan környezetben kell erősnek maradniuk, ahol kényeztetik, kísértik őket, és ahol kiderülhet, a párjuknál tökéletesebb ember is létezik. Ebben a helyzetben kiszámíthatatlanul viselkedik az ember."