Kiss Ramóna Lilu volt vőlegényével jár

2005.07.04. 11:22
Majka volt barátnője szerint még csak kialakulóban van a kapcsolat, ezért nem beszélhet róla. Egy kocsiban látták vadul csókolózni Tóth Noberttel.

Majkával történt állítólag viharos szakítása után egy ideje újra randevúzgat Kiss Ramóna. A színésznő a Blikk értesülése szerint az Újpest labdarúgó-csapatkapitányával, Tóth Norberttel találkozgat, aki a tévés Lilu vőlegénye volt korábban. A Barátok közt Zsófiját a napokban egy fekete BMW-ben látták vadul csókolózni a huszonnyolc éves focistával.

Nem beszél

#alt#
Ramóna
Kiss Ramóna a lap megkeresésére elmondta, egy ideje valóban randizgat valakivel, de azt nem akarta elárulni, hogy kiről van szó. A színésznő szerint a kapcsolat még nagyon friss, és óvatosságból egyelőre még nem szeretne róla beszélni. Mindössze annyit mondott, egy sportolóról van szó, aki nyilván majd feltűnik az oldalán, ha komolyra fordul a dolog.

Tóth Norbertet nem tudták elérni a lap munkatársai, többszöri próbálkozás után is csak az üzenetrögzítő válaszolt. Ezen egyébként még mindig Lilu mondja be, hogy a focista jelenleg nem elérhető.

Soap

Kiss Ramóna egy év után, április elején szakított az ózdi származású rapperrel, Majkával. Míg a Barátok közt sztárja a jelek szerint már túltette magát ex-barátján, Majka nehezen viseli, hogy Kissel elváltak útjaik. Több lapnak is azt nyilatkozta, hogy nagyon hiányzik neki egykori szerelme, és bár a szakítás óta szüntelenül keresi új társát, Ramónához foghatót eddig még nem sikerült találnia. A Blikknek adott legutóbbi interjújában elmondta, még mindig nem tudott rájönni, hogy pontosan mi miatt is vetettek véget a kapcsolatnak. Hozzátette, nem csak szereti, egyenesen imádja Kiss Ramónát, és ez az érzés most nagyon fájdalmas számára. Ezzel szemben nagyon örül annak, hogy barátok maradtak.

Homokos nász

Lilu
Tóth Norbert és Lilu útjai tavaly ősszel váltak szét. Már az esküvőt tervezgették, amikor hirtelen vége lett a négy évig tartó szerelemnek. A focista után a műsorvezető néhány hét múlva kollégájával, a Rettegés foka operatőrjével vigasztalódott, akihez a múlt hónapban titokban férjhez is ment. Lilu Barbadoson mondta ki az igent Árva Lászlónak, a ceremóniára a fehér homokos tengerparton került sor, de a családtagok közül senki sem volt jelen. A műsorvezető a Danubius Rádió egyik élő reggeli műsorában jelentette be a hírt, a rokonok közül sokan ekkor tudták meg, hogy férjhez ment.